Aniston

Starbucks i nye klæ'r

Starbucks Discoveries - har du ikke smagt dem endnu? Så afsted!

Starbucks kender du næsten helt sikkert fra dine rejser i udlandet - eller din tur ud i CPH Lufthavn.

Men kender du også de produkter 2-go, som du kan shoppe i blandt andet 7-Eleven lige rundt om hjørnet?

De får nu nyt design. Og hvis det ikke er en undskyldning for at prøve dem, så ved jeg da ikke, hvad der er!

Jeg kan afsløre, at de alle tre smager skønt.
ANNONCE
Caramel Macchiato Latte: Oplev denne favorit, som blev introduceret første gang i 1987; den er en cremet blanding af Starbucks Espresso Roast kaffe med sød karamel.  - Starbucks i nye klæ'r Caramel Macchiato Latte: Oplev denne favorit, som blev introduceret første gang i 1987; den er en cremet blanding af Starbucks Espresso Roast kaffe med sød karamel.
Chocolate Mocha Latte: En blanding af Premium chokolade og Espresso Roast kaffe i en cremet og rig drik. Oplev den blanding, der trækker chokolade- og kaffeelskere til Starbucks butikker hver dag. - Starbucks i nye klæ'r Chocolate Mocha Latte: En blanding af Premium chokolade og Espresso Roast kaffe i en cremet og rig drik. Oplev den blanding, der trækker chokolade- og kaffeelskere til Starbucks butikker hver dag.
Seattle Latte aka. min favorit: Starbucks åbnede den første butik i 1971, og denne blanding af rig espresso og cremet mælk er inspireret af den originale Starbucks® Caffé Latte. - Starbucks i nye klæ'r Seattle Latte aka. min favorit: Starbucks åbnede den første butik i 1971, og denne blanding af rig espresso og cremet mælk er inspireret af den originale Starbucks® Caffé Latte.
Del

Seneste nyt