Aniston

St. Tropez selvbruner

Slut med gule hænder og fæl stank...

St. Tropez selvbruner
At eksperimentere med selvbrunercreme har givet mange piger gule hænder i ugevis, og et look, der allermest mindede om en gulerod.

Victoria Beckham og Jennifer Lopez går ikke ud i den stærke sol og får ødelagt huden. De er storforbrugere af St. Tropes, og det er ikke en sandstrand i Frankrig, vi taler om her. Derimod en selvbrunercreme fra Californien, som bruges af rigtig mange stjerner.

Det gode ved St. Tropez er, at den er kommet til Danmark og har været her i et par år, men først nu er det ved at gå op for danskerene, at St. Tropez er en lækker sag.

St. Tropez selvbruner giver fantastiske resultater, hvor du efter en behandling har en helt naturlig brun hud, lige som hvis du havde ligget 8 dage i solen. Den lugter ikke, og du får ingen striber, som man gjorde før i tiden når man købte en selvbrunercreme, der ydermere gav gule håndflader og orange hud.

Det specielle ved St. Tropez er, at et indeholder stoffet dihydroxyacetone, som er et sukkerstof, der stimulerer huden til at producere pigment. Det vil sige, at det er din hud, der bestemmer hvor brun du bliver. Men du vil under alle omstændigheder få farve, også hvis du er en af dem, der normalt ikke tager imod solen, eller bare bliver hummerrød.

St. Tropez laver ikke skjolder, lugter ikke som permanentvæske, lige som mange andre mærker gør. Den smitter ikke af på tøjet og din hud bliver ikke orange. Den indeholder ikke vand, men Aloe Vera, som er rigtig godt for huden. En behandling holder i 7 - 10 dage og forsvinder lige så naturligt som almindelig solbrændthed. Det gode ved denne selvbruner er også, at den kan dække strækmærker og arvæv, hvilket ingen andre mærker kan.

Behandlingen kan du få lavet hos en kostmetolog eller på en skønhedsklink, eller du kan følge en 3-trins behandling derhjemme. Inden man går i gang, skal man peele albuer, hænder, knæ, ankler og fødder med et produkt, som hører til de 3 trin. Herefter påfører man selvbruneren. Når du ser cremen, er den brun, men det er den ikke efter få minutter, den er lavet så man kan se hvor man påfører cremen. Hvis man kun vil have lidt farve skal man blande selvbruneren med en creme som følger med, St. Tropez lotion.

Behandlingen virker efter få timer.

Hvis du får en professionel til at udføre behandlingen koster det ca. 600 kr. for hele kroppen og omkring 300 kr. for ansigtet. Når du selv skal gennem en St. Tropez behandling skal du regne med at bruge 400 - 500 kr. til produkter. Men så er der også til mere end én gang. St. Tropes findes både som creme og air-brusch.

Billedkilde: St. Tropez.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce