Aniston

Sporty lyd på farten

JBL's lille ny og ret så funky.

Sporty lyd på farten
Hvad skal der til for at gøre rengøringen sjovere? Hvordan bliver vi bedre og mere effektive til at løbe? Hvordan føles den lange cykeltur til job kortere? Svaret er = musik!

Til de formål, hvor der ikke skal være ledninger og andet gejl i vejen, og hvor man gerne skal have den størst mulige bevægelsesfrihed, har JBL netop lanceret en lille ny.

JBL Reflect og JBL Reflect BT blev lanceret her i Danmark forleden, og de er som skabte til eksempelis løbeturen.

Jeg løber ikke. Har aldrig gjort det, kommer aldrig til det! Men der er flere andre situationer, hvor specielt JBL Reflect BT, som fungerer via Bluetooth og dermed ikke har en irriterende ledning, ville være ganske kærkomne - eksempelvis på cykelturen, hvor man spæner gennem byen, og en ledning altid kommer i vejen.

Om man vælger versionen med eller uden ledning må dog være en smagssag. Begge JBL Reflect-modeller kommer nemlig med forskellige størrelser ørestykker; med justerbar, svedsikker og reflekterende ledning; med en lille bøjle, så de sidder bedre i øret, og med magnetfunktion, så man kan klikke dem sammen omkring halsen, når de ikke lige sidder i ørerne,

Lyden er, naturligvis, det er jo JBL, i verdensklasse!


JBL Reflect og JBL Reflect BT forhandles til hhv. 449 kr. og 799 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce