Aniston

Sporty forårsmode

Dette forår er der dømt hættetrøjer og andet bekvemmeligt tøj

"Get sporty" er kodeordet for moden dette forår. Men det skal ikke bare være "sporty", vigtigt er det, at sporstøjet skal signalerer glamour frem for gymnastiktime.
Sporty forårsmode
Når man hører ordet sportstøj, tænker de fleste på et jogging- eller træningssæt i hidsige farver - ja, lidt som det var i firserne. Men sådan behøver det ikke at være, det har nogle af verdens største modehuse i hvert fald vist, når de har skullet give deres bud på forårets mode.

"Spotslooket" er et af forårets største modetrends. MaxMara, DKNY og Jean Paul Gaultier er nogle af de store mærker, som har vist sportstøj på deres modeller, og som har vist, at sportstøj indenfor modeverdenen er et vidt begreb.

Glamourøst sportstøj
Størstedelen af det sportstøj, der bliver vist på podierne, er luksusudgaven. Det er lavet af satin, med metalliske farver, og er blødt og afslappet. På grund af det glamourøse look er det nok mest velegnet til at bruge i byen end til at svede i på en løbetur.

Dog viser designerne sportstøj i alle afskygninger, og meget af det er som før nævnt glamourøst og feminint i sig selv. Men meget af det kunne også lige så godt bæres af en mand, og er derfor ikke så tiltrækkende at bære andre steder end på en ensom løbetur.

Derfor får I nogle råd til, hvordan man kan investere i noget af denne komfortable mode, og samtidig føle sig feminin og lækker.

  • Høje sko og specielt stiletter gør altid et look mere feminint og elegant. Dette gælder også, når du bærer hættetrøje, løse bukser eller andet tøj, der signalerer "sporty".     


  • Udover høje sko gør stramme bukser, gamacher eller en nederdel dit "sporty" look mere feminint og lækkert.


  • Hvis du absolut vil være "sporty" fra top til tå - ved for eksempel at bære en træningsdragt - kan du finde noget tøj i satin i en neutral farve som hvid, beige og brun. Med de fine, lette stof og de blide farver vil dit look fremstå mere feminint.   
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce