Aniston

Spis grønt - hele ugen

Skønne og grønne retter - og ikke kun for vegetarer.

5 ud af 6 stjerner
Spis grønt - hele ugen
Grønt er godt, grønt er sundt, og så er grøntsager andet og meget mere end bare kogte gulerødder og en skive agurk på leverpostejsmaden.

Men det kan sommetider være svært at finde på de rigtig spændende retter med masser af grøntsager.

Så er det jo godt, at dygtige kogebogsskribenter kan hjælpe os på vej.

Alice Hart har i sin bog "Spis grønt - hele ugen" samlet lidt af et overflødighedshorn af spændende grønt-opskrifter, som ikke kan andet end at inspirere.

I alt 256 sider er det blevet til. Og på disse er fordelt både opskrifter på enkle saucer, luksus-gourmet-hapser, opskrifter på festmiddage, brunch, snacks, salater, supper, brødopskrifter og meget mere!

Fælles for dem alle er, at de er baseret på friske, indbydende og farverige ingredienser, der side for side lokker til at gå i krig med buttenutsquash, karljohansvampe og blomkål i køkkenet.

Langt fra kun til vegetarer
Sammen med alle opskrifterne og de mange flotte og store billeder giver bogen en masse viden omkring både meget brugbare og ganske underholdende fakta. Og man kan således læse om både kendte vegetarer (som bl.a. Clint Eastwood), om årstidernes grøntsager samt få nyttige tips omkring, hvilke fødevarer man skal indtage, hvis man nu er eller har lyst til at være vegetar.

"Spis grønt - hele ugen" er dog langt fra kun til vegetarer. Den er virkelig inspirerende - også for kødspisere. For det er jo altid tilladt at tilsætte lidt god skinke til en omelet med courgetter og tomater eller nogle bacontern til den bagte kartoffel med guacamole.


"Spis grønt - hele ugen" er skrevet af Alice Hart og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 30. januar 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt