Aniston

Spis godt: Sushi

En lille og overskuelig guide til hjemmelavet sushi.

5 ud af 6 stjerner
Sushi kan man aldrig få nok af, og når man laver den selv, er den billigere end på restauranten. "Spis godt: Sushi" er en ny sushi-kogebog med både klassiske og utraditionelle opskrifter.

Spis godt: Sushi
Hvis man er nybegynder i kunsten at lave sushi hjemme i køkkenet, så kan det være rart med en lille indføring i sushi-verdenen.

Gitte Heidi Rasmussens nye sushi-kogebog (hvis man kan kalde den det, nu hvor der ikke skal koges?!) har da også en god guide til de forskellige dele, der er gode at kende til, når man skal i gang, og så indeholder den ellers forskellige opskrifter, som man kan lade sig inspirere af.

Bogen henvender sig nok mest til dem, der enten aldrig har forsøgt sig med hjemmelavet sushi tidligere eller dem, der gerne vil have det lidt utraditionelt og eksempelvis synes, mango lyder som en lækker ingrediens i en maki-rulle.

Man kan med andre ord ikke beskylde Gitte Heidi Rasmussen for at have en kedelig tilgang til sushi. Men jeg er så ikke så meget til hverken mango eller kiwi i min sushi, så jeg vil nok drage mere nytte af hendes råd til, hvordan man eksempelvis anvender rispapir, og hvordan man bedst koger sushiris, og så vil jeg ellers selv finde på de øvrige ingredienser, så det mere ligner mine favoritter fra sushi-restauranten.

Spis godt: Sushi er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen og udgivet af Gyldendal den 26. januar. Vejl. udsalgspris 59,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce