Spis Godt - Raw Food
Raw food for begyndere...
Raw Food-bølgen har hersket i USA i nogle år. Nu er den også stille og roligt ved at vinde indpas i Danmark.
I København er de første små Raw Food-steder skudt op, hvor man kan få lov til at betale en halv arm for at spise rå grøntsager.
Hvis du dog er nysgerrig efter at prøve Raw Food på en lidt billigere facon, så har Gyldendal netop udgivet "Spis Godt - Raw Food (for begyndere)", som indeholder en række ret nemme og overskuelige opskrifter på den "rå føde".
Råt og indbydende
Kogebogen (hvis man kan kalde den det, nu hvor der ikke er noget, der skal koges) er en lille handy sag, der indeholder lidt forskellige opskrifter på Raw Food.
Det er primært salater og grøntsagsretter, men de ser indbydende ud og virker ret lette at gå til.
Prøv eksempelvis Avocadosuppe med dild, Mango med ærtecreme og cashewnødder eller Mandelbund med kokoscreme og bær.
Bogen koster kun 59 kr., så den er en billig indgang til Raw Food-verdenen. Den er desuden fyldt med indbydende billeder, der giver lyst til at afprøve retterne.
"Spis Godt - Raw Food" er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen og udgivet af Gyldendal den 15. februar 2011.
I København er de første små Raw Food-steder skudt op, hvor man kan få lov til at betale en halv arm for at spise rå grøntsager.
Hvis du dog er nysgerrig efter at prøve Raw Food på en lidt billigere facon, så har Gyldendal netop udgivet "Spis Godt - Raw Food (for begyndere)", som indeholder en række ret nemme og overskuelige opskrifter på den "rå føde".
Råt og indbydende
Kogebogen (hvis man kan kalde den det, nu hvor der ikke er noget, der skal koges) er en lille handy sag, der indeholder lidt forskellige opskrifter på Raw Food.
Det er primært salater og grøntsagsretter, men de ser indbydende ud og virker ret lette at gå til.
Prøv eksempelvis Avocadosuppe med dild, Mango med ærtecreme og cashewnødder eller Mandelbund med kokoscreme og bær.
Bogen koster kun 59 kr., så den er en billig indgang til Raw Food-verdenen. Den er desuden fyldt med indbydende billeder, der giver lyst til at afprøve retterne.
"Spis Godt - Raw Food" er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen og udgivet af Gyldendal den 15. februar 2011.