Aniston

Space Chimps

Spild af tid

1 ud af 6 stjerner
En gang imellem dukker der en film op, hvor man sidder tilbage i biografsædet og tænker: "Wauw, den var da virkelig ringe. "Space Chimps" er en sådan slags film.
Space Chimps
Fjolledehovedet og drillepinden Ham er ikke interesseret i at videreføre familiens traditioner som astronaut og vil hellere lave narrestreger i vægtløs tilstand.

Men da en værdifuld NASA-rumstation på mystisk vis forsvinder ind i et ormehul, bliver han hyret som frontfigur til en farefuld mission i rummet.

Med sig har han to astronautchimpanser: Den frygtløse løjtnant Luna og selvglade kaptajn Titan. Og de tre chimpanser må lære at samarbejde og kæmpe alt, hvad de kan, da de møder den onde diktator Zartog på planeten Malgor.

Intet mindre end et flop
Umiddelbart lægger handlingen op til en sjov og underholdende animationsfilm, men det er den langt fra. Det er uvist om det er den danske oversættelse, der får jokes til at gå tabt inden de overhovedet er blevet sagt, eller om den på originalsproget er lige så ringe.

Historien er som sådan original og der er potentiale for en god film, men den drukner i en god gang rumnonsens. Filmens plot holdes kun lige kørende af et lag af spøjse popkultur- og rumalderreferencer, hvis eneste formål er at gøre den attraktiv for et voksenpublikum.

Første halvdel er ret forudsigelig og "Space Chimps" ender med flade rumgags. Kort fortalt er det årets flop.

Børnene vil sikkert finde den morsom, men vent med at se den til den kommer i tv - alt andet vil være spild af penge.


"Space Chimps" har premiere fredag den 8. august 2008.

ANNONCE
Del

Seneste nyt