Aniston

Sound of Music

Fredericia teater sender deres anmelderroste musical på Danmarks turne.

Næppe nogen anden musical har opnået samme popularitet som The Sound of Music. Nu kan du opleve den klassiske musical opført af Fredericia Teater på turné på de Danske Koncert- & Kulturhuse landet over.
Sound of Music
Det er historien om nonne-novicen Maria, der så absolut ikke er skabt for klosterlivets inderlighed, men snarere til at smelte den strenge Kaptajn Trapps forfrosne hjerte og lade ham genfinde livsglæden og kærligheden til sine syv børn. Med musikken i bagagen giver Maria familien von Trapp et nyt indhold i tilværelsen, der dog overskygges af nazismens udbredelse og kaptajnens tunge lod om at skulle føre en af Hitlers flåder.

Historien er krydret med gode intriger og de mange, velkendte sange, ligesom kærligheden også vinder sit indpas og vender op og ned på alting!

Hovedrollerne bliver stærkt besat i Fredericia med aktuelle danske navne inden for revy, operette, teater og musical. Trine Gadeberg kommer til Fredericia for at spille Maria, rollen som i sin tid grundlagde hendes karriere i Varde Sommerspil.

I sommer indtog Trine Gadeberg Nykøbing F. Revyen med storm. Revyens hovedmand Flemming Krøll spiller i den ukuelige impresario Max Dettweiler i 'The Sound of Music'. Den erfarne opera- og operettesangerinde Tove Hyldgaard skal spille Abbedissen.

Von Trapp-rollen tilfalder en musikalsk skuespiller, som har været tæt på både opera og operette. Som søn af Holger Boland fik 49-årige Kristian Boland det faderlige råd at satse på skuespillet og dermed den sikre beskæftigelse. Kristian Boland valgte dog efter nogle år med komedier og farcer at satse på musical. Han var således med i Østre Gasværk-opsætningen af 'Les Misérables', som banede vejen for den moderne musical i Danmark. Senere var han kaptajnen i Det Nye Teaters opsætning af 'The Sound of Music'.

Anders Berglund har arrangeret Richars Rodgers' og Oscar Hammerstein II's sange til musicalen med evergreens som 'Do-Re-Mi',  'Gå over bjerge', 'So Long, farvel' m.fl. En god kending af Fredericia Teaters produktioner, Christian Balzer vil som kapelmester styre orkester samt børn og voksne solister og kor gennem de musikalske løjer og krumspring

Se turneplanen på: www.fredericiateater.dk

Billetter kan købes på: Billetnet
Del