Aniston

Soulglow

Virker det miljøvenlige og parabenefrie alternativ? Aniston.dk har testet svanemærket hårpleje.

Soulglow
Skal hårprodukter nødvendigvis være fyldt med kemikalier og parabener for også at være effektive?

Ikke hvis man spørger Soulglow.

Aniston.dk har testet Soulglow shampoo og balsam, som er svanemærkede hårprodukter, der ikke indeholder parabener, og som er milde men samtidigt også lidt sexede og lækre.

Naturligt baserede hårprodukter
Soulglow shampoo og conditioner kan anvendes til både farvet og almindeligt hår.

Hårprodukterne indeholder solsikkeolie, og de er baserede på en række vegetabilske ingredienser, der kommer fra rapsolie, kokosolie og palmeolie.

Herudover indeholder de hvedeprotein og provitamin B5, der er med til at styrke håret og give fugt til de tørre lokker.

Feel good hårprodukter
Hårprodukterne fra Soulglow er super lækre produkter at få i hånden.

Emballagen ser eksklusiv, enkel og lækker ud, og så er de smalle og runde, så de ikke fylder særligt meget på hylden eller i hjørnet af brusekabinen.

Shampooen fra Soulglow er nem at bruge. Den vasker omgående rent, og så dufter den kun ganske ganske mildt parfumeret, hvilket er enormt rart, hvis man ikke er til at rende rundt med parfumehjelm hele dagen.

Herudover giver den lidt ekstra god samvittighed: Du får ikke alene lækkert hår, du skåner også miljøet. Voila, det er da feel good, der vil noget!

Soulglow conditioner er også super effektiv, og håret bliver meget nemt at redde ud, når man bruger den.

Der står godt nok på balsammen, at man skal bruge den i håndklædetørt hår og lade den trække i 1-5 minutter, men hvis man ikke orker at stå og tørre hår midt i badet (det gør jeg ikke), så kan jeg afsløre, at den virker ganske glimrende, hvis man bare bruger den i vådt hår efter shampooen, lader den trække lidt og vasker den ud.

Super produkter til super pris
Soulglow shampoo og balsam er alt i alt nogle lækre produkter, der vasker rent og giver hår, der er nemt at redde ud.

Håret føles blødt efter anvendelsen af produkter, og det er super, at produkterne ikke indeholder eksempelvis parabener, og at de er svanemærkede.

Det er rart, at Soulglow hårprodukterne ikke dufter af så meget. Men hvorfor der overhovedet skal være parfume i, er mig lidt en gåde. Det kunne jo have været undværet helt. Men det er ikke sikkert, at folk i branchen er parate til parfumefri frisørshampoo?

Soulglow er nemlig professionelle produkter, der også har en pris derefter. Men hos Nicehair.dk finder du en sampak med Soulglow shampoo og conditioner for bare 129 kr., hvilket er langt under halv pris.

Du finder Soulglow-serien til super pris her.

Soulglow Shampoo og Conditioner 2 x 250 ml har en vejl. udsalgspris på 310 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce