Aniston

Sony og Mermaid music

To store i dansk musik slår sig sammen.

Pladeselskaberne Sony Music og Mermaid Records kommer under samme tag og samler en lang række danske kunstnere omkring en fælles vision. Den første udgivelse fra den nye konstruktion bliver Tim Christensen.
Sony og Mermaid music
Den danske afdeling af Sony Music har købt sig ind i selskabet Mermaid Records, der blandt andet repræsenterer Sanne Salomonsen, Rasmus Nøhr, Kira Skov, Big Fat Snake, Turboweekend, Cæcilie Norby, Julie Bertelsen og Tim Christensen. Det sker i et forsøg på at styrke rammerne for produktionen af dansk musik.
 
- Vi gør det, fordi Sony Music tror på dansk musik og tror på, at dansk musik kan udvikle sig, siger direktør for Sony Music i Danmark, Henrik Daldorph.
 
Mermaid Records har hidtil været en del af paraplyorganisationen MBO og bliver drevet af Mik Christensen og Nikolaj Foss, der hører til blandt de mest erfarne i den danske pladebranche med en fortid på Medley Records, EMI Music og Copenhagen Records.
 
- Vi glæder os til at starte samarbejdet med vores nye partner, som deler den samme passion for musik som os. Sony Music er en attraktiv partner med en spændende tilgang til fremtiden, som i kombination med Mermaid Records' entreprenørånd åbner andre og nye muligheder for den musik og de artister, selskaberne tilsammen repræsenterer. Det gør os i stand til endnu bedre at kunne forsætte vores arbejde med at finde, udvikle, promote og markedsføre dansk talent, siger Mik Christensen.
 
Mermaid Records' kunstnere vil få glæde af Sony Musics internationale netværk, mens kunstnere fra begge sider kan drage fordel af den synergi, der bliver skabt af at have mange kreative hoveder samlet på én musikalsk legeplads.
 
- Sony Music og Mermaid Records deler en vision om, at der skal skabes mere rum til dansk musik. Rum til at kunstnerne kan få lov til at udvikle sig over flere albums og etablere sig ordentligt både kunstnerisk og kommercielt, siger Henrik Daldorph.
 
Første udgivelse fra det nye samarbejde kommer netop fra én af dem, som har fået lov til at udvikle og etablere sig. Det bliver nemlig Tim Christensens 'Superior', der udkommer 24. november.
 
Sony Music udgiver i forvejen danske kunstnere som Kashmir, Outlandish, Veto, Peter Sommer, Gnags, Thomas Helmig, The Fashion og Anne Linnet
ANNONCE
Del

Seneste nyt