Aniston

Sonia Rykiel for H&M

Endnu en hot designer er på vej til H&M.

Sonia Rykiel lander i H&M's butikker lige om snart!

Sonia Rykiel for H&M
Skønne Sonia Rykiel varmer julesæsonen 2009 op for H&M med byder desuden på farverig strik hos den svenske tøjgigant til foråret 2010.

Sonia Rykiel er således den næste gæstedesigner, der kan skrive en kollektion for H&M på CV'et, og du kan glæde dig til at finde godter fra det franske modehus med den karakteristiske, moderne og frække ånd, som forbindes med Paris, i din H&M.

Lanceringen af Sonia Rykiel pour H&M er samtidigt første gang, H&M udvider sit designersamarbejde til at omfatte lingeri og matchende tilbehør til kvinder.

De eksklusive smagsprøver på kollektionen lanceres i butikkerne den 5. december 2009 i 1500 H&M-butikker verden over, og samtidigt vil kollektionen også være at finde i større Sonia Rykiel butikker rundt omkring i verden - hvilket markerer endnu en debut for H&M.

2010-godter
H&M og Sonia Rykiel, der som altid elsker at overraske, vil derudover kunne præsentere endnu et samarbejde i foråret 2010, som denne gang byder på en ikonisk strikkollektion til kvinder og piger (fra 1½ til 8 år) samt en kollektion af festligt tilbehør.
 
Designersamarbejdets anden kollektion vil blive solgt i cirka 250 H&M-butikker fra den 20. februar 2010.

Vi har endnu ikke fået info på, hvilke butikker der er på listen. Men hold øje med din lokale H&M...

Good shopping!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce