Aniston

Sommermoden 2004

Skal du være super trendy denne sommer... Så må du gå tilbage i tiden

Sommermoden 2004
Hvis du er vild med Krøniken, og med Ida og Palle, så er du landet i det rigtige årti, eller i hvert fald en kopi af det. Moden fra 50'erne og 60'erne strømmer hen over os i denne tid. Hylderne i modebutikkerne bugner med prikker og striber, med svej i nederdelen og lynlås i siden. Det er sådan vi skal se ud i år.

Kvinderne var meget feminine dengang. Det skal de også være i år, med tætsiddende tøj, der dog ikke strammer. Det bliver let at fremhæve bagdelen, brysterne og taljen.

Dem, der gerne vil være lidt sejere og lidt mere cool at se på, kan vende blikket mod filmen Grease. Her finder du det ultimative 50'er og 60'er look for den smarte pige. (Til sommer er der re-præmiere på Grease, som har 20 års jubilæum i år. red.)

Farverne spænder fra sort/hvid, guld/sølv til det lidt mere farverige pasteller som mintgrøn, lyserød og lyseblå. Og så kommer vi også til at se nogle lidt mere hidsige farver, trods alt, rød, gul, grøn og blå i stærke kontraster, mixet ind i hinanden.

T-shirts med print, glimmer, og de omtalte prikker og striber, sammen med blomster- og frugttryk, er, hvad du skal se efter når du skal ud og bruge penge på sommertøjet. De små ballerinasko, som også var på mode i 80'erne, er kommet tilbage. Stiletter, ankelsokker, silketørklæder og brede bælter bliver et must for den modebevidste pige. Lige som det bliver højeste mode at eje cigarbukser, der stumper, strikkede cardigans og bindeskjorter, der fremhæver taljen.

Alt dette skal du sætte sammen, så du ser super feminin ud, en rigtig godte med stort hår, gerne permanentet, store øreringe i plastik og armbånd af perler i alverdens farver. Den friske pige, joggeren og atleten skal bære brede hårbånd, der matcher resten af dette års out-fit.

Inspiration til sommermoden - Online

Hent inspiration fra Krøniken og se filmklip fra modeshow I 50'erne


Fotoinspiration fra de store modehuse
ANNONCE
Sommermoden 2004
Artikelbillede: H&M
Del

Seneste nyt

ANNONCE