Aniston

Sommerfrisk hud med Sanex

Nyheder, der holder huden frisk i sommervarmen

Når man dagligt cykler gennem byen med fuld fart - og stadig gerne skal være nogenlunde velduftende til det næste møde, så kræver det lidt en indsats - specielt her i sommervarmen.

Herudover viser man lidt ekstra hud om sommeren, og derfor må den gerne både være ren - og pæn og velplejet.

Derfor er det også essentielt med nogle gode produkter til badet og en god deodorant, som kan holde frisk resten af dagen.

Til dette formål findes der et kæmpe væld af produkter på markedet, men det er bare desværre ikke alle, der holder 100 pct., hvad de lover. Og der er bare ikke noget værre end at komme ind på kontoret og allerede fra morgenstunden føle, at man lugter af sved!!

Jeg har gennem de seneste uger boltret mig i Sanex shower gels og deodoranter og må konstatere, at det er gode sager, hvis man vil være sikker på at have renhedsfølelsen med sig gennem hele dagen i sommervarmen.

Ingen af produkterne er over-parfumerede, så de er ikke baseret på at "overdøve" din kropslugt med en anden duft. Og der findes desuden en parfumefri roll-on deodorant, der gør jobbet mindst lige så fint som de parfumerede af slagsen!

Og det bedste af det hele er, at Sanex fås til yderst overkommelig pris og findes i både Matas og mange supermarkeder.


Prøv evt. Sanex Dermo Natural shower gel (vejl. udsalgspris 49,95 kr. for 1000 ml) eller Sanex Dermo Perfume Free deo roll-on (vejl. udsalgspris 32,95 kr. for 50 ml.)
ANNONCE
Der skulle være nok at vælge imellem - også selvom sommeren måtte blive lang (let's hope!) - Sommerfrisk hud med Sanex Der skulle være nok at vælge imellem - også selvom sommeren måtte blive lang (let's hope!)
Alle Sanex-produkter indeholder det unikke Dermo Active 3 kompleks, der dækker hudens tre grundlæggende behov for, at den skal forblive sund:

1) Beskyttelse: Dermo Active 3 indeholder aktive ingredienser, som nærer din hud, styrker dens naturlige barriere og gør den mere modstandsdygtig.

2) Fugt: Sanex-produkter er formuleret med en kombination af fugtgivere, der svarer til dem, din hud naturligt indeholder.

3) pH-balance: Vandet fra bruseren øger din huds pH-værdi, hvilket gør skadelige bakterier i stand til at udvikle sig. Alle Sanex' produkter er derfor udviklet med en lav pH-værdi for at bevare din huds naturlige balance.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE