Aniston

Sommerferie i Kardemommeby

På ferie med Kasper, Jesper og Jonathan.

Alle børn og voksne kender norske Thorbjørn Egners charmerende historie om Folk og røvere i Kardemommeby.

Historien blev til tilbage i 1955, men det gør den ikke mindre aktuel i dag.

Og for at hylde en af Norges helt store børnebogsforfattere, der bl.a. også står bag børnebogsklassikeren Karius og Baktus, har Dyreparken i Kristiansand, efter Egners egne anvisninger, lanceret temaparken Kardemommeby.

Her kan børn og barnlige sjæle møde de charmerende karakterer fra historien. I Kardemommeby er der nemlig dagligt teater, karuseller, æsler og papegøjer, pølsemager og meget mere, som alt sammen tager udgangspunkt i Egners populære fortælling.
ANNONCE
Sommerferie i Kardemommeby
Sommerferie i Kardemommeby 
Sommerferien i Kardemommeby kan passende lægge ud med familiehygge om bord på Oslobåden, der sejler direkte mellem København og Oslo. 

Når båden lægger til i Oslo, fortsætter turen til Kristiansand gennem den smukke norske natur. 

I Kristiansand er indgang til både Kristiansand Dyreparken og til den meget populære Kardemommeby inkluderet i prisen, hvis man tager turen med Oslobåden. Og her vil hele familien have mulighed for at stifte bekendtskab med blan

Udover temaparken Kardemommeby byder Kristiansand Dyreparken også på teater, dukketeater, Kaptejn Sabeltanns sørøververden, zoo, badeland og meget mere.


DFDS Seaways' Kardemommeby-cruise sejler mellem København og Oslo frem til 27. august 2013. Der er daglige afgange. Cruiset inkluderer skibsrejse t/r mellem København og Olso i indvendig Seaways kahyt, transport af é bil, 2-3 nætter på hotel inkl. morgenmad og 1-dagsbillet til Kristiansand Dyreparken. Priser fra 550 kr./barn og 2998 kr./voksen.
Se mere om Kardemommecruise med DFDS Seaways på Dfdsseaways.dk/kardemommeby
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE