Aniston

Sommerens mode

Blå er sommerens hotteste farve.

En skøn tid går os i møde. Sol, varme og sand mellem tæerne. En tid vi længes efter år efter år. Læs her om hvilke nye trends, der kommer i denne sommer.
Sommerens mode
Vi kommer ikke uden om farven blå denne sommer. Specielt farven kobolt fra 80erne har fået sit comeback. Forårets farver koral, pink og orange dominerer også denne sommer. Blomster og graffiti-kunst som mønster på tøjet er et klart hit. Andre mønstre er dyreprint i form af slangeskind og leopard prikker.

Apropos prikker er polkaprikker fremme, store som små. Lige fra ballerinaer og kjoler til bukser. Så iklæd dig denne prikkende tendens fra top til tå.

Denne sæson byder også på stumpebukser og berberbukser, der findes i de lækreste farver og print.

Cowboybukser er som altid højeste mode. Køb dem i alle afstøbninger. Lige fra bootcut, med svaj, lige ben, skinny til 70ernes kassebukser.
ANNONCE
Sommerens mode
Fremtiden er kommet denne sommer med futuristiske snit. Kjoler i luksuriøse materialer, og fokus på markante skuldre og hofter. Nylon, plastic og skinnende overflader kan også bruges.

Og så selvfølgelig vores gode gamle skjorte i hvid kan klart bruges. Men bonde skjorterne er også fremme i mange forskellige farver. Sammen med den lange cardigan er dette et must.

Med hensyn til accessories skal du vælge store øreringe og halskæder allerhelst overdimensioneret. Vælg store bløde tasker eller clutches. Sko trends er ballerinaer, stiletter eller futuristiske sko. Sidst men ikke mindst; husk aviator solbrillerne og det brede bælte i taljen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE