Aniston

Sommercocktails

Se opskrifterne på de kølige cocktails til sommeren her.

En lækker drink eller cocktail behøver ikke at være en videnskab at lave. Hemmeligheden ved en god drink er nemlig, at de ingredienser, der indgår, supplerer hinanden bedst muligt.
Sommercocktails
Disse to opskrifter skulle være testet og jo, de smager godt.

Så spring bare ud i at kreere sommercocktails til din næste venindekomsammen - og blær dig med historien bag, mens du shaker.

Margarita
Margarita er uden tvivl den mest berømte (og berygtede) tequilabaserede cocktail i verden.

Historierne om dens oprindelse er mange, og en de hyppigst antagede er, at Margarita blev opfundet af den mexicanske bartender Danny Herrera, der arbejdede på Riviera del Pacifico Hotel i Ensenada.

Han var dybt forelsket i Marjorie King, en amerikansk skuespillerinde, der ikke brød sig om at drikke sin tequila ren. Tequila var dog den eneste spiritus, hun kunne tåle.

Så med hensigt på at bejle til sit idol, brugte Herrera al sin opfindsomhed på at frembringe en tequila-cocktail, der faldt i Marjories smag.

2 cl tequila
3 cl Rose's Lime
1 cl Grand Marnier
Isterninger

Start med at lave en saltkant på et margaritaglas (eller et cocktailglas). Blend derefter alle ingredienserne med is til en sorbet. Hæld forsigtigt cocktailen op i glasset og servér.

Strawberry Daiquiri
Strawberry Daiquiri blev efter sigende opfundet af en amerikansk forretningsmand Jennings Cox, der ophold sig i Santiago i Cuba omkring 1905.

Hans foretrukne bar løb tør for gin, og Cox forsøgte sig derfor i stedet med blanding af rom, lime og sukker, som der var rigelige mængder af.

Få år senere kom Strawberry Daiquiri til Washington DC, hvor en admiral i den amerikanske flåde, der tilbragte en stor del af sin tid i Cuba, introducerede den. Den blev hurtigt en favorit blandt de rige og berømte, herunder ikke mindst præsident John F. Kennedy.

4 cl hvid rom
4 cl Rose's Strawberry
1 cl Rose's Lime
Knust is

Alle ingredienser blendes med knust is til konsistensen er jævn og blød. Hældes i et afkølet cocktailglas, som pyntes med et jordbær.

Credit: Istockphoto.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce