Sommer med dansk flødeis på
Smovs, smask og to nye fra Premier Is.
Lige nu har vi fyldt fryseren med to nyheder fra Premier Is: Ismesterens Flødekaramel og Ismesterens Lakrids.
Det er to meget forskellige is. Ismesterens Flødekaramel er meget sød og fin, baseret på bourbon vanilieflødeis med karamelflødeis og blød flødekaramelsauce dyppet i flødekaramelovertræk. Ismesterens Lakrids er sød og let stærk på samme tid. Bourbon vanilieflødeisen, der er rørt med lakridssauce, komplimenterer hinanden rigtig fint, og lakridsovertrækket knaser sprødt og har masser af god bid.
Uanset smagsvariant, så har Ismesterens en rigtig passende størrelse til både store og små. De er hverken så små, at man trænger til mere is, når man har gnasket én. Eller så store, at de bliver kvalmende.
Begge Ismesterens is fra Premier Is, tilsyneladende Danmarks ældste ismejeri, er baseret på fløde. Og selvom fløde måske sætter sig på sidebenene, hvis man spiser for meget af det, så er fløde trods alt det reneste rene - fremfor vegetabilsk olie såsom palmeolie eller kokosolie, som megen is i dag er lavet af.
I Ismesterens-serien findes også Ismesterens Jordbær med jordbæris lavet på Senga Sengana jordbær, tilsat bourbonvanilje og dyppet i mørk belgisk chokolade. Og ja, den smager dæleme også godt!