Aniston

Sommer festligheder

Frygter du, at din fest skal gå kold? Frygt ej mere...

Sommer festligheder
Nu hvor sommeren endelig er kommet, er det også på tide at fejre det, her er et par tips til din sommerfest, som helt sikkert kan sætte gang i den.

Er du træt af de sædvanlige "Jeg har aldrig..." og kortspils drikkelege?

Der er mange måder at sætte gang i tingene til en fest, men hvis du mangler lidt fornyelse og inspiration, er hjælpen her.
Drikke lege og tips:

  • En af de gode idéer til din sommerfest er, at servere nogle mere specielle sommerdelikatesser, hvad med vandmelon fyldt med vodka eller bær dyppet i contreau fyldt chokolade? Det er et sikkert hit, men du bør nok advare folk om frugtens søde virkning!


  • Hvad med et spil "Trivial Pursuit"? Det er lige meget om det er voksen- eller børneudgaven, hvis man svarer rigtig, må man give en tår væk og hvis man svarer forkert, skal selv tage en tår. Andre spil af

  • Har du rigeligt med tid i forvejen, kan du også kreere dit eget drikkespil med egne regler, forhindringer, idéer og spørgsmål.

    Du kan dertil også skabe nogle mere personlige spillebrikker til din venner.


  • Har du kun en smule forberedelse, kan du lave en lille rask skattejagt, eventuelt med små 2 cl flasker gemt rundt om i haven...


  • Fest lege:

  • Ballondans er en sjov idé i alle aldersgrupper, folk kommer lidt tættere på hinanden, både dansepartnerne og konkurrenterne, der skal prøve at springe de andres balloner. Hvis det er varmt, kan vandballon også anbefales.


  • Er selskabet til det, kan et godt gammeldags slag strippoker også være kanon sjovt.


  • Hvis du har en god forberedelses tid, kan du også lave en lille pakkeleg. Du kan tage hvad som helst, en pose slik, en øl, en vifte, hvad end du har lyst til. Den pakkes ind og der sættes et kort på. På kortet skriver du så "Gives til den, der..." og her skal du så være kreativ, du kan evt. skrive til den, :"der ser mest tørstig ud. "med det længste hår." "der bærer mest grøn i tøjet." "der har det flotteste smil." "der er i besiddelse af de længste arme.". Igen er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan pakke gaven ind mange gange med en ny seddel mellem hvert lag, så den rigtig kommer på rundtur. Folk kan virkelig komme til at tale med hinanden om de mærkeligste ting, det kommer helt an på, hvad du skriver.

Nu burde du være klar til de lune sommeraftner og festerne, der følger med dem.

Lad fantasien slippe løs.

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce