Aniston

Solkysset garn

Bleget af solen, varmen - og den nye Sunkiss Jelly.

Solkysset garn
Jeg stoppede med at farve mit hår, da jeg var gravid. Mest fordi jeg rent logistisk siden har haft svært ved at finde tiden til at sidde i frisørstolen en gang om måneden for at få farvet en mørk udgroning. Det har resulteret i et noget mørkere hår, end jeg egentlig troede, jeg havde - og jeg egentlig ønsker.

Nu har L'Oréal dog lanceret en ret smart nyhed, som jeg straks er blevet stor fan af: Casting Sunkiss Jelly.

L'Oréal Casting Sunkiss Jelly er et gele-agtig hårprodukt, der gør, at håret lysnes, når det varmes op af solen eller af en hårtørrer. 

Jellyen indeholder ikke ammoniak, så man kan bare smøre det i håret - hvad enten det er vådt eller tørt. Det skal blive siddende i håret i løbet af dagen, og så kan man ellers fortsætte processen dagen efter, hvis håret skal lysnes endnu mere.

Jeg fik et noget lysere hår allerede ved første applikation, hvor jeg smurte jellyen i vådt hår og tørrede med en hårtørrer. Siden har jeg brugt jellyen hver morgen i håndeklædetørt hår og er gået ud i verden.

Det har efter en lille uges tid resulteret i, at jeg har fået lige så lyst hår, som jeg har, når jeg eksempelvis har rejst rundt i Australien i 4-5 uger i sol fra morgen til aften - bare uden det slidte "jeg-har-været-for-meget-i-vandet-look". Casting Sunkiss Jelly indeholder nemlig også kameliaolie og balsam, som plejer håret, og det mærker man ganske tydeligt.

L'Oréal Casting Sunkiss Jelly findes i to varianter: Lysebrunt til mørkblondt hår og mørkblond til lysblond hår. Jeg har brugt den sidste, da jeg vist er det, man ville kalde "askeblond". 

Jeg har lagt et par fotos ind i galleriet med resultatet, og man fornemmer vist, at garnet er blevet en enkelt tone lysere på bare få dage ...

Produktet anbefales ikke til hår, der i forvejen er farvet.
 

Sunkiss Jelly har en vejl. pris på 99,95 kr og findes i handlen nu.
ANNONCE
Solkysset garn
Del

Seneste nyt

Annonce