Aniston

Solfaktor til læberne

Glem ikke beskyttelse mod de farlige stråler

Sommeren er kommet, og det er sæson for at beskytte sig mod solens farlige stråler. Det gælder ikke kun huden, men også læberne, hvor flere danskere hvert år får konstateret cancer. Læbepomade med solfaktor kan afhjælpe problemet.

Solfaktor til læberne
Det er sommer, solen skinner og du skal ud at nyde vejret. Du tager til stranden, på solferie eller lægger dig ud i haven med en god bog. Solcremen er fordelt jævnt på kroppens blottede områder, og solbrillerne skåner øjnene. Du er rustet til en hel dag i solen. Eller er du?

Ifølge Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsvæsenets statistik får ca. 80 danskere hvert år konstateret læbecancer som følge af meget tid i solen. Læberne er nemlig et yderst udsat, men ofte overset, offer for solens ultraviolette stråler. Men hvor de fleste danskere efterhånden har lært at huske solcremen for at beskytte huden mod de ultraviolette stråler, er det de færreste af os, der tænker over - eller overhovedet er klar over - at cancer som følge af for megen sol også kan ramme læberne.

Læbecancer viser sig oftest som sår på læberne, der ikke heler. Sygdommen forekommer hyppigst hos mænd og viser sig sjældent før 40-års alderen. Risikoen for læbecancer forøges yderligere, hvis du ryger.

Problemet er således alvorligt, men kan heldigvis let forebygges med en læbepomade med solfaktor.

Løsningen kan ligge i lommen
For eksempel er Lypsyl Extreme en læbepomade, som giver den optimale beskyttelse mod solens stråler. Lypsyl Extreme er vandresistent og har solfaktor 30, så den beskytter læberne mod at blive solforbrændte. Og samtidig har den læbepomadens klassiske fugtgivende egenskaber.

Lypsyl Extreme kan bruges af solglade mennesker i alle aldre, da den hverken indeholder parfume eller smags- og farvestoffer. Læbepomaden kommer som en lille, handy stift, der gør det muligt at bruge den med kun en enkelt hånd.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce