Aniston

Sol, sommer og ny energi

Vinterdepressionen på retur

Sommeren er på vej, og det betyder sol, ferie og strand. For manges vedkommende betyder det ligeledes en lysere hverdag og et bedre humør. Er du en af de mange danskere, som lider af vinterdepression eller tilsvarende dårligere humør i årets mørke måneder? Så kan du se frem til årets dejligste tid - nemlig sommeren.
ANNONCE
Sol, sommer og ny energi
Kender du til det at vågne op en kold og mørk januar-morgen og tænke: "Endnu en dag på kontoret. Endnu en kold gåtur til bussen. Det var nu man skulle være i stand til at gå i hi og først vågne, når solen vækker en gennem vinduet."

Hvis du er et af de mennesker, som helst vil sove tiden væk i den kolde tid, så kan du nu begynde at glæde dig... For sommeren er lige om hjørnet! Foråret er for alvor i gang, og meget snart vil alting begynde at blomstre, og det vil efterhånden blive mere og mere tiltrækkende at smide uldfrakken og hoppe i en let jakke, små sko og solbriller - en af sommerens mest geniale accessories.

Ydermere er der jo selvfølgelig sommerferie, rejser og frihed til at gøre præcis, hvad der passer en - så kan det vist ikke blive bedre. Jo - for sommeren byder på endnu flere ting: kold hvidvin på terrassen, solbadning på stranden, lange og lyse aftener med koncerter i det fri, duften af nyslået græs og bedst af alt - det gode humør, som følge af alt dette. Jeg mener det: Der er for alvor noget at glæde sig til!

For lige at løfte stemningen en anelse højere skal de sidste krampetrækninger efter en lang og trist sæson lige slås i hovedet med et sprøjt optimisme. Mange vil nu tænke: "Ja ja, men bare se på den sommer vi havde sidste år. Det bliver sikkert det samme i år! Hvad kan jeg bruge det til?" Så vil jeg bare sige, at der ikke er nogle undskyldninger for at have forberedt sig godt til den kommende, danske sommer - et helt år er gået, og der burde være sparet op til en lille ferie sydpå, hvis vi er så rige i Danmark, som dem, der sidder øverst oppe, mener.

Så drop undskyldningerne og gør dig klar til at suge al den energi ud af sommeren, du overhovedet kan. Og glem ikke: På med et par lækre solbriller, så er der vist ikke mere at sige!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce