Aniston

Søde sommertasker med historie

For sjette år i træk kommer Tiny Bubbles med en spændende kollektion af sommertasker fra en række amerikanske kunstnere.

Tasker, der fortæller historier om sol og sommer

Tiny Bubbles har oprindeligt sine rødder på Hawaii - navnet kommer fra en gammel hawaiiansk kærligheds­sang. Hawaii er tilbagelænet livsstil, perfekt klima, blide tropenætter, smukke, kærlige og gæstfri mennesker, palmer, sandstrand og Stillehavet - det BOBLER AF LIVSGLÆDE!  

Hvert år står butikker over hele landet i kø for at få de nyeste Tiny Bubbles-tasker i glade farver og med det ene fjollede motiv efter det andet.  

I sin sjette sæson er den kendte stil blandet med spændende mønstre fra designeren Tiffany Lerman, som under sit accessories-brand Chester Handbags sælger sine populære tasker til  førende butikker bl.a. i London, New York og Los Angeles.  

Tiffanys tasker er kendt og elsket for de innovative, stilfulde og indimellem pudsige mønstre, og hun er i øvrigt datter af den kendte forfatter Jackie Collins, som igen er yngre søster til skuespilleren Joan Collins, som de af os, der er gamle nok, husker som Alexis i TV-serien Dollars. En farverig familie, kan man vist godt sige.  

Også nogle af de sidste af de populære designs fra den afdøde amerikanske kunstner Laurel Burch har fundet vej til årets kollektion. Laurel Burch var særligt kendt for sit helt særlige univers af katte og fugle.
ANNONCE
Søde sommertasker med historie
Søde sommertasker med historie
Søde sommertasker med historie
Sjove sommertasker med lomme til mobilen og plads til bikinien... Fra 299 kr

Taskerne kan ses og bestilles på www.vanessasparadis.dk
fra 1.4.09
Del

Seneste nyt

Annonce