Aniston

Søde drømme med posten

Har du også svært ved at sove? Er du blevet afhængig af sovepiller? Så er der hjælp at hente hos det danske firma Lydpuder.dk

Ligger du tit søvnløs om natten og vrider dig irriteret i dynerne? Eller har du måske svært ved at sove, når du skal op til et vigtigt møde eller en eksamen dagen efter? Ville det så ikke være fantastisk at falde i søvn til stille musik eller blid fuglesang?

ANNONCE
Søde drømme med posten
I Danmark bliver der årligt brugt mere end 140 millioner kroner på sovemedicin. Folk, der lider af søvnproblemer tyr ofte til denne form for hjælp, men der er ofte mange bivirkninger forbundet med brug af sovemedicin.

Men nu tilbydes vi en helt ny, og meget sundere, måde at komme søvnløsheden til livs.

Nemlig med en lydpude, der sluttes til din cd-afspiller, og på den måde luller dig i søvn til blide toner af klassisk musik eller til lyden af delfiner og bølgeskvulp.

Musikken får os nemlig først og fremmest til at slappe af, og så er der ikke langt til drømmeland.

Manden bag Lydpuder.dk hedder Steve Ritzau. Han lider af tinitus og skulle derfor finde en måde at overdøve de høje toner på, samtidig med, at det ikke forstyrrede hans kone, der sov ved siden af. Resultatet blev lydpuden! Steve Ritzau oplevede snart en massiv efterspørgsel på hans lydpuder, og han startede derfor virksomheden Lydpuder.dk op, så vi andre også kan få glæde af hans effektive sovemiddel.

På Lydpuder.dk kan man købe lydpuder fra cirka 800 kroner og op efter. Desuden har de over 200 specielt udvalgte cd'er med beroligende musik og naturlyde at vælge mellem, så man selv kan vælge sin egen personlige afslapningslyd.

Lydpuder.dk samarbejder desuden med flere forskningsprojekter for, på den måde, hele tiden at kunne forny og videreudvikle deres produkter, så deres kunder får den allerbedste kvalitet.

En ting, der også forhandles på Lydpuder.dk er lydpuder til tandlægestole. Og jeg synes da nok at det må være must have hos enhver tandlæge. Mon ikke det ville kunne kurere en del tandlægeskræk, hvis stolen var udstyret med beroligende musik.

Men døjer du også med søvnproblemer, så gå ind og se, hvad Lydpuder.dk har at tilbyde. For søvn er noget af det vigtigste for vores humør, ydeevne og udseende.
ANNONCE
Del

Seneste nyt