Aniston

Snyde-strømpen

Giv dine ben sommerglød og silkelook

Med sommeren følger ferie og fester, men om solen vil følge kalenderen og skinne fra morgen til aften -det er ikke til at sige. Derfor er det godt, at der findes en strømpe som kan snyde dig til sommerglød og lækre stænger hele året rundt.

Snyde-strømpen
Mærket du skal lede efter er DIM og strømpebuksen bærer navnet Teint de Soleil. Grunden til at denne strømpe adskiller sig fra alle de andre gennemsigtige strømpebukser på markedet, er dens nærmest usynlige effekt.

Strømpebuksen er ultratynd, hvilket betyder at den ikke umiddelbart kan ses eller mærkes. Det skal dog nævnes at strømpen derfor også er yderst sårbar for negle, og det er vigtigt at være påpasselig når du ifører dig den. 

Derudover er der ingen tåforstærkning i strømpen, hvorfor den er meget anvendelig til åbne sandaler. Dine ben får et silkelook bestående af en diskret glimmereffekt, hvor benene ser ud som om de netop er blevet smurt ind i bodylotion. 

Strømpen fås i syv forskellige hudfarver, og som selvsiddende strømpe. Du kan benytte dig af strømpeprøverne, når du skal vurdere hvilken farve der passer bedst til dig.
 
Dertil kan strømpen erhverves i fire størrelser, som kan vurderes ud fra et skema bag på pakken - men er du i tvivl, så spørg personalet om råd.

Forkæl dig selv - og få sommerens smukkeste ben.

DIM - Teint de Soleil forhandles i Magasin til en pris af 80 kroner per par.
ANNONCE
Del

Seneste nyt