Aniston

Snob

Prøv lige at se hende der, hun er godt nok en snob...

Vi kender alle til betegnelsen snob, som hos mange, både mænd og kvinder, bliver brugt i flæng, men hvad er en snob? Og er det udseendet eller personlighed, der er med til at dømme en person?
Snob
De fleste af os har hørt folk kalde hinanden snobber, og nogen gange føles det som om at ordet snob bliver brugt hele tiden.

Jeg begyndte derfor at undersøge, hvad der ligger til grund for disse udtalelser, og pudsigt nok så er det faktisk mere folks udseende og beklædning, som gør at de bliver kaldt snobber, end deres personlighed. Den gennemsnitlige forklaringen på, hvad en snob er, er følgende:

Udseendet

Det er en flot pige, som kan få de fleste fyre til at vende sig om og kigge efter hende, det er en pige som har selvtillid, og som udstråler styrke. Hun er i den høje ende af den sociale klasse, hun er opvokset i Nordsjælland (Vedbæk, Rungsted eller Holte). Hun går i dyrt mærke-tøj og med Gucci, Louis Vuitton eller Dior tasker.

Personligheden

De virker kolde og uopnåelige, de er egoistiske, selvoptaget, arrogante og taler ikke med andre end deres "venner", de kigger nedladende på andre og griner hånligt samt sidder og ruller med øjnene, hvis folk siger noget, der ikke falder i deres smag.

Konklusionen

Jeg har taget del i gennemsnitsforklaringen på en snob. Selvfølgelig findes der mange andre meninger om, hvad en snob er, vi er jo alle forskellige mennesker med forskellige meninger.

Men det der undre mig er, at beskrivelsen på en snob passer på så ufattelig mange piger, så man begynder jo at tænke over om folk virkelig er snobber på grund af de nævnte ting, eller om det er folks fordomme der spiller ind...

Man hører jo også tit fyre i byen stå og råbe "snob" efter
Man ser det også i skolerne, hvor der dannes kliker; og der er og vil altid være en klike, som bliver kaldt snobberne, men hvorfor?

Kan det skyldes at det ikke er dem der bliver kaldt snobber den er gal med, men derimod dem der kalder dem det?

Er kaldenavnet "snob" ikke bare et brugt og latterligt ord, som bliver brugt alt for meget, og af folk som føler sig uværdige eller som rent ud sagt har ondt i røven?
ANNONCE
Del

Seneste nyt