Aniston

Snittens come-back

En fantastisk fræk snitte

Forfør ham du holder af med hindbærsnitter, de er genopstået og aaalt for frække til mormors kolonihavehus.
Snittens come-back
Sommeren er flirt, forelskelse og kærlighedens tid. Forestil dig, din udkårne og dig på picnic i parken under en blå, skyfri sommerhimmel, det lyder da ikke så tosset vel?

I picnic-kurven har du medbragt de lækreste hindbærsnitter, som I skal nyde midt på dagen. De sprøde snitter er oven i købet praktiske, der er intet der sætter sig mellem tænderne og forhindrer én i at være kysseklar efter spisning. Og skulle den danske sommer vise sig fra sin værste side, så er det heldigvis også muligt at overraske med en indendørs picnic og stearinlys.
 
Her kommer opskriften du ikke kan undvære:
 
Hindbærsnitter
 
Ingredienser:
175 g smør
250 g hvedemel
1/4 tsk. hjortetaksalt
2 æggeblommer
50 g flormelis
 
Fyld:
1 dl. hindbærmarmelade
 
Pynt:
2 dl. flormelis
2 spsk. vand
kagekrymmel

1.
Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetaksalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, pak den ind i plastfilm, og lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet for at dejen bliver mere fast at arbejde med.
 
2. Del dejen i to lige store stykker. Læg stykkerne på hver deres plade med bagepapir. Udrul dem begge med en kagerulle og brug evt. lidt mel på kagerullen, så dejen ikke hænger fast. Det kan være meget nyttigt med lidt hjælp til denne del, så få din udkårne til at holde bagepapiret på pladen mens du ruller stykkerne ud, så de ca. fylder en bageplade i længde og bredde hver. Dejen skal være ca. 0,5 cm tyk, men mindre kan også gøre det. Fordel hindbærmarmelade over den ene dej og læg den anden dej ovenover.

Her kan det også være en fordel med lidt hjælp. Bagefter kan du nemt fjerne bagepapiret fra det øverste stykke dej. Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 minutter. på midterste ovnribbe.
 
3. Rør glasuren sammen, og smør den på kagen, mens den stadig er varm. Drys med kagekrymmel og afkøl den.
 
4. Skær hindbærsnitterne ud i den størrelse, du kunne tænke dig.
ANNONCE
Snittens come-back
Tilberedningstid: 1 time og 40 minutter
Heraf arbejdstid: 40 minutter
Antal: Ca. 10 styk
Årstid: Hele året

Opskriften er oprindeligt udviklet af: Hendes Verden og moderniseret og ændret på af skribenten.

Tak til Hendes Verden for at inspirere til at modernisere en gammel opskrift.

Velbekomme!
ANNONCE
Del

Seneste nyt