Aniston

Snart er det tid til sommer, sol og strand

Snart er det tid til sommer, sol og strand

Foråret har endelig meldt sin ankomst, og for søren, hvor har det været længe ventet. Nu varer det ikke længe, før solen for alvor genvinder magten, og vi kan smide frakkerne ind bagerst i skabet og lufte bikinien.

Har du styr på badetøjet?
For langt de fleste af os er sommeren noget, vi ser frem mod med længsel. Specielt fordi dagene i vinterhalvåret bliver så umenneskeligt korte på vores breddegrader, at vi alle lider under en massiv mangel på D-vitamin. Men heldigvis er sommeren endnu engang på vej, og vi glæder os. Men mange af os har det dog med at få en større tøjkrise, når sommergarderoben skal findes frem. Specielt i forhold til, hvilken bikini der skal være vores tro strandpartner i denne sæson.

Måske har du allerede en bikini, som du er glad for, men hvis ikke, kan det være at WIKI badetøj måske var noget for dig? WIKI er et dansk brand, der laver badetøj i form af både badedragter og bikinier, og både med og uden fyld. Der er således rig mulighed for at finde netop den badedragt eller bikini, du har det allerbedst med. Dels i forhold til farve og mønster, men også i forhold til, hvordan din barm vil tage sig ud.

Er det for sent at komme i form?
Hvis du stresser lidt over sommerens komme, fordi du ikke føler dig i 110 pct. fysisk topform, så fortvivl ikke – der er tid endnu til at blive bikiniklar. Du kan starte med at omlægge dine kostvaner, hvis de ikke har været de mest hensigtsmæssige og sunde henover vinteren. Det ved du selvfølgelig bedst selv. Men uanset om du har levet sundt og fedtfattigt hele vinteren eller ej, kan nye sunde opskrifter altid bidrage til ny inspiration på middagsbordet.

Eksperterne siger, at 80 pct. af resultaterne i forbindelse med træning afhænger af dine kostvaner. Det er med andre ord ikke så vigtigt, hvilken form for motion du dyrker, men handler mere om, at din krop får den fornødne og korrekte næring. Dermed ikke sagt, at du slet ikke behøver at gøre noget aktivt, for selvfølgelig gør du det. Pointen er bare, at det ikke er afgørende, om du styrketræner, løber, cykler eller dyrker crossfit for at komme i bedre fysisk forfatning. Det vigtigste er, at du ikke ser isoleret på kost og motion, da det hænger uhjælpeligt sammen.

Få maksimal glæde af dit badetøj
Når du vælger at hoppe i en badedragt eller en bikini, er det nærliggende at få den brugt til mere end bare at se godt ud i. Du kunne f.eks. prøve kræfter med dykning. Danmark har 8.750 kilometer kystlinje og dermed masser af steder, du kan lære at dykke og sidenhen dykke på egen hånd eller sammen med andre.

Med et dykkerkursus eller -certifikat har du også mulighed for at tage på dykkerferier i udlandet, f.eks. i Australien, hvor du kan opleve det legendariske koralrev; Great Barrier Reef, der ligger ud for den australske østkyst.

God og glædelig sommer :-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt