Aniston

Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend

Det har du i vente fra Burberry, Dolce & Gabbana, Prada, Vogue, Persol og alle de andre favoritter.

Der er godt nok ikke forår i luften lige nu, men derfor kan man jo godt glæde sig til, at solens stråler igen begynder at bade os i lys og varme.

Og til foråret og sommeren hører ubetinget solbriller.

Jeg var forbi hos Luxottica, som står bag en lang række af sæsonens hotte mærker, når det gælder solbriller og solbrillemoden for sæsonen, for at få et kig på de skønheder, som vi vil kunne kaste os i grams med, når solen igen viser sit skønne ansigt. Og vi kan godt glæde os til en spændende solbrillesæson 2014!
ANNONCE
Enkel coolness fra Burberry Eyewear - Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend Enkel coolness fra Burberry Eyewear
MÅ eje disse skønheder med dyreprint fra Burberry Eyewear!! - Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend MÅ eje disse skønheder med dyreprint fra Burberry Eyewear!!
Divalicious sunnies fra Dolce & Gabbana. - Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend Divalicious sunnies fra Dolce & Gabbana.
Ultimativt retro-look hos Prada. - Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend Ultimativt retro-look hos Prada.
Feminine solbriller fra Vogue. - Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend Feminine solbriller fra Vogue.
Skønheder med cool detaljer fra Persol. - Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend Skønheder med cool detaljer fra Persol.
Smugkig på forårets og sommerens solbrilletrend
Del

Seneste nyt