Aniston

Smokeshirt

Nyeste mode

Rigtigt tilbehør er det, der skaber god stil i dag. Den nye "smokeshirt", der netop er introduceret på det danske marked, hører til i kategorien 'rigtigt tilbehør' og giver dermed også god stil. Nu kan en ganske almindelig cigaretpakke nemlig transformeres om til et stykke trendy livsstilstilbehør.
ANNONCE
Smokeshirt
Intet er overladt til tilfældighederne, når vi 'styler 'os selv i dag. Alt er gennemtænkt på forhånd og nøje udvalgt. Vi ønsker at signalere en masse med det tilbehør, det tøj og den frisure, vi har valgt.

Nu er dét, som har været muligt i en række europæiske lande over sommeren, også muligt i Danmark: At få fat i den nye checkede "smokeshirt", som er en lille lække stoffrakke til cigaretpakken.

"Smokeshirt" findes lige nu i 12 fantastiske varianter. Stærke farver er et gennemgående træk men også polkaprikker og iøjnefaldende striber præger stilen. De 12 varianter er designet i overensstemmelse med tidens mode, der netop er kendetegnet af stærke farver og iøjnefaldende mønstre.

"Smokeshirt" har i udlandet vist sig at have mange nyttige funktioner for det travle storbymenneske. Den fungerer som 'eye-catcher' i lommen, som en overraskelse, når man åbner sin pung - eller ved sin blotte tilstedeværelse på et bord kan den også vise sig som en god igangsætter af en samtale.

Den er produceret i 100 % bomuld, men der findes også to meget eksklusive varianter i fløjl. "Smokeshirt" kan naturligvis vaskes igen og igen og er nem at sætte ned over cigaretpakken.

Det er det tyske livsstilsfirma "Lifestyle and Fashion AG", som har udviklet og designet "smokeshirt" og efterfølgende taget patent på idéen.

I begyndelsen af 2006 vil der blive introduceret 12 nye varianter og hvert kvartal vil der komme en ny kollektion der vil matche modestrømningerne.

"Smokeshirt" kan købes i en række livsstilsforretninger, barer og restauranter, caféer og natklubber rundt omkring i hele Danmark. Prisen for en "smokeshirt" er 59,95 kroner.

I galleriet kan alle 12 "smokeshirt" ses.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce