Aniston

Smashbox

Stjernernes foretrukne makeup-mærke

Det amerikanske makeup-mærke, "Smashbox" gør klar til at indtage Danmark og alle de danske kvinders yndlingsplads på makeup-hylderne.
Smashbox
Det amerikanske makeup-mærke, "Smashbox", er vellidt blandt mange i USA, og nu har de valgt, også at dele deres skønne produkter med os i lille Danmark. Og de kan ikke gøre det helt galt, når celebrities som Madonna, Charlize Theron og Pamela Anderson sværger til netop dette mærke.

"Smashbox" er startet af de to brødre Dean og Davis Factor. Synes du navnet lyder en smule bekendt, er det ikke helt forkert. De to brødre er nemlig i familie med Max Factor.

De to brødre startede et fotostudie sammen, og blev hurtigt kendt som stilambassadører i Los Angeles.

De har så brugt alle de tips, de har samlet op i deres omgang med modeller, skuespillere og disses makeup-artister, til at lavet deres egen makeup-serie. De mener nemlig ikke, at man skal holde sine tips for sig selv. Hvis de er gode og virker, skal de deles med alle.

"Smashbox" forhandles foreløbig kun i Magasin i København, men Magasin i Århus åbner en afdeling med "Smashbox" løbet af året.

Men hvis du synes, det er lidt for langt at tage til hovedstaden, kan du se produkterne på deres hjemmeside. Her kan man desuden også finde tips og tricks til, hvordan man lægger den perfekte makeup.
ANNONCE
Del

Seneste nyt