Aniston

Smashbox make-up

Aniston.dk har testet Gloss & Glow Kit og Eye Illusion

7 ud af 6 stjerner
Det er jo ingen hemmelighed, at vi her på redaktionen hver dag modtager et hav af pressemeddelelser, og engang imellem kommer der nogen, der faktisk er relevante, og som vi går lidt mere i dybden med.
Smashbox make-up
Makeupproducenten Smashbox lancerer jævnligt nye og spændende produkter, og i forbindelsen med lanceringen af nogle nye produkter, fandt vi det relevant at kaste et blik på nogle af deres produkter. Undertegnede faldt over et "Gloss & Glow Kit" og øjenskyggen "Eye Illusion", som umiddelbart lød både kinky og spændende, så det blev rekvireret. Et par uger efter dumpede det ind af brevsprækken.

Gloss & Glow Kit
"Gloss & Glow Kit" ligner ved første øjekast noget, der hører hjemme i en lille piges Barbie-make-up-samling, da det er prydet med pink nuancer, men når man kigger lidt nærmere på det, så åbner der sig en helt ny verden.

"Gloss & Glow Kit" består af, hvad man nok bedst kan betegne som lipgloss og rouge. Begge dele er en gel, der fremhæver den naturlige rødme i henholdsvis kinder og læber.

O-Gloss
er klar, når den påføres, men reagerer med læbernes varme og aktiverer omgående det aktive Goji-bær C-Complex, der giver dine læber et rosenrødt skær.
 
O-Glow er en intuitiv blush i form af en klar gel, der reagerer med hudens varme og giver kinderne deres egen naturlige rødmen. Når den klare gel kommer i kontakt med din hud, aktiveres også her det energiske Goji-bær C-Complex, som danner en mikrocirkulationseffekt, der producerer et rosenrødt skær.

Det er en noget sær fornemmelse at smøre noget gel ud på kinderne og stå tilbage med et par kinder, der mest af alt ligner kinderne på en dukke. Men efterhånden som man fordeler gelen på huden, så blive den lysere, og man kan selv vælge hvor pink, man ønsker sine kinder.

"Gloss & Glow Kit" koster 325,00,- kroner.

Eye Illusion
"Eye Illusion" er palet, der består af fire iriserende, pastelfarvede effektskygger, der med en lys shimmer-effekt forvandler enhver øjenskygge til en helt ny farvetone, og giver den flotte og funklende metalliske toner.

Man påfører en øjenskygge efter eget valg, og ovenpå påføres derefter en af farverne fra "Eye Illusion"-paletten, hvorved man opnår de mest utrolige og flotte øjne. Der er mange muligheder, og der er her givet en god bund for at eksperimentere med forskellige grønne, blå og sorte toner. Bare læg et til to af de metalliske toner fra "Eye Illusion" henover, og du vil opleve alt fra guldtoner til lysende grøn og metallisk pink!

"Eye Illusion koster 255,00,- kroner.

Kort sagt; har Smashbox gjort det sjovt at lægge make-up og eksperimentere med nye måde at lægge make-up på. Vi på Aniston.dk kan kun anbefale, at man dykker ned i den magiske Smashbox-verden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt