Aniston

Smarte indretningstips til dit køkken

Smarte indretningstips til dit køkken

Føler du også, at dit køkken og din spisestue trænger til et personligt præg? At opdatere sit køkken behøver ikke at koste en formue. Ofte er det de små detaljer, der tæller, og som får dit køkken til at se smart og indbydende ud.

I år er guld, kobber og pastelfarver allerhøjeste mode. Få her fire tips til din boligindretning, så dit køkken igen kan blive stilrigtigt og moderne.

Den elegante lampe
I år er kobber og guldlampen allerhøjeste mode. Giv dit køkken et ekstra twist, og tilføj en flot og stor kobber eller guldlampe over dit spisebord. Lamperne fås i mange forskellige prislejder og mange forskellige modeller, så du med sikkerhed kan finde en lampe, som passer perfekt til lige netop dit køkken. Det mest kendte design kaldes for ”kuglependler” og er kendt for både at passe til en ny og en retro stil. Du kan finde et stort udvalg af lamper, samt alt andet til køkkenindretningen på wupti.com.

Det klassiske vitrineskab
Vitrineskabet er et møbel, som har været populært over en meget lang årrække. Et vitrineskab fås i mange varianter, men fælles for disse designs er, at det tilføjer dit køkken et klassisk look. Vælg for eksempel et vitrineskab med glaslåger og stil dit favorit porcelæn til udstilling bag lågerne, så det altid kan ses.

Desuden fås vitrineskabet i mange forskellige størrelser og priser, så der helt sikkert er et skab, der falder i netop din smag. Et god tip er at vælge en klassisk og lys farve. Dette tilføjer skabet et lettere look, hvor de mørke farver godt kan give et tungt look. Hvid er en tidløs farve, som du helt sikkert undgår at blive træt af. Du kan finde et udvalg af vitrineskabe her.

Spisebordsstole med træben
En anden meget populær trend er spisebordsstolen med træben. Med nye spisebordsstole vil du med sikkerhed tilføje et helt nyt look til dit køkken og spisestue. I denne sæson er de lyse farver et hit. Køb dine nye spisebordsstole i hvide eller pastelfarvede nuancer. Køb desuden en spisebordsstol med træben. Dette giver et rustikt men samtidig klassisk look. Sørg her for at vælge en farve, som du ikke vil blive træt af i løbet af kort td. Modellerne med træben fås desuden i mange designs og mærker, så der helt sikkert er stole, der passer ind i din økonomi.

Pynt med keramik
Pynt dine køkken- og spiseborde med små og fine keramikting såsom krukker, vaser og lysestager. Her er de grønne og blå nuancer den hotteste mode denne vinter. Disse unikke og eksklusive farver vil desuden pynte meget i dit køkken, især hvis dit køkken i forvejen er ensfarvet. Disse små keramikting vil skabe stil i dit køkken, uden at det koster en formue. I alle isenkrammere og i Søstrene Grene kan du købe mange forskellige keramikting til overkommelige priser. Hvis du har tid og lyst, kan du også gå i krig ved loppemarkederne eller i genbrugsbutikkerne, hvor du kan købe unikke antikke pynteting.

ANNONCE
Del

Seneste nyt