Aniston

Slut med dårlige hårdage

Nyt hårjern sikrer frisuren til julefrokosten

9 ud af 6 stjerner
Danske kvinder går op i deres hår - og kraftigt hår med masser af volumen står på mange kvinders ønskeseddel. Især her i årets største festsæson med jule- og nytårsfester på programmet, skal frisuren sættes til narrestreger.
ANNONCE
Slut med dårlige hårdage
Men når den ønskede fylde ikke er der fra naturens hånd, må man købe sig til den - og det kan være en dyr affære. Mange eksperter har gennem årtier forsøgt at knække koden til dette kvindeproblem. Sveriges mest trendsættende frisør Björn Axén og OBH Nordica har nu udviklet et hårjern, der er svaret på alle kvinders bønner.  

I Sverige hedder løsningen på en dårlig hårdag Björn Axén. Det trendsættende frisørfirma, der siden åbningen af den første salon i 1963 har været ansvarlig for både de kongelige lokker og det svenske jetset, er siden vokset til at være en institution i branchen. Nu har firmaet, der er kendt for kreativitet og nytænkning, taget næste skridt og indgået et langsigtet samarbejde med OBH Nordica.  

Slut med fladt hår
Målet med denne usædvanlige alliance har været at skabe det ultimative redskab, der kan hjælpe kvinder med at få den eftertragtede volumen i håret.   "Vi har længe drømt om at udvikle en serie redskaber til private, der fungerer lige så godt, som de professionelle redskaber vi har i salonerne", siger Johan Hellström, som er kreativ direktør hos Björn Axén. "Og vi har nu sammen med OBH Nordica udviklet Björn Axén Tools, en serie professionelle frisørredskaber til hjemmebrug - der prismæssigt er til at betale for den almindelige forbruger."     

Et af de helt nye produkter er Curling Iron - eller krøllejern, der findes i tre forskellige størrelser, så man kan lave krøller, der passer til enhver lejlighed.  

Krøllejernet har en termostat, hvor man kan indstille temperaturen, så man alt efter hårtype og tykkelse kan lave krøller, der holder hele natten. Det er meget brugervenligt og kræver ingen større maskinmesteruddannelse at betjene. Hvis man lige ser bort fra, at man selv kan indstille temperaturen, så er det i bund og grund et almindeligt krøllejern.  

Aniston.dk kan vi varmt anbefale, at man enten forkæler sig selv med et Curling Iron fra Björn Axén og OBH Nordica, eller at man skriver det på ønskesedlen, for det er simpelthen et af årets helt store hit til os kvinder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce