Aniston

Sleipner

Er på gaden med ny musik til sommeren, hør en smagsprøve her

Middelfart-bandet, som sidste år flyttede basen til Århus, er et af de mere stabile bands herhjemme på rock scenen, og nu er de fremme igen med et nyt udspil.

Sleipner
Det danske guderock band har siden de startede helt tilbage i 2004, været et af de bands, som trods modgang kun kender en vej, og det er fremad og opad.

En af bandets store forcer, er deres årelange venskab og tætte sammenhold. Selv i de år, hvor de var spredt fra Middelfart over Midtjylland til Århus, formåede de at holde strukturen og de konstante øve weekender kontinuerlige. 

Karismatiske forsanger, Morten Berg, og en af Danmarks mest hårdtslående trommeslagere, Christian "The" Regel, har også denne gang stået for musikken til den nye EP, som har fået navnet "So much less beautiful".

EP'en emmer af en genkendelig Sleipner sjæl, og er alligevel ny. Mere eksperimenterende end før, og med en tydelig mere erfaren overlegenhed.

Sleipner er et af de bands, som bare skal opleves live, så vi vil selvfølgelig informere om fremtidige koncerter, der helt sikkert er på vej. 

Hør musikken her: SLEIPNER
ANNONCE
Del

Seneste nyt