Aniston

Slankekure

En af de mange fedtforbrændingskure undersøges nærmere

Her vil en af de semi-lette slankekure gås efter i sømmene. Den slags kur, der er tale om er: "Fedtforbrændingskuren". Den går princippet ud på, at man udskiller mange af de i kroppen ophobede affaldsstoffer.
Slankekure
Den kur, der vil blive undersøgt nærmere her, er en kur der øjensynligt stammer fra "Sacred Heart Memorial Hospital". Det er en kur, der bruges til overvægtige hjertepatienter, som skal tabe sig inden en operation.

Suppen

Selve suppen består af:

3 store løg

1 dåse flåede tomater

1/4 hvidkålshoved

1 dåse grønne bønner

1 kg gulerødder

1 grøn peberfrugt

1/4 selleri

6 store boullionterninger

Knorr kinesisk tomatsuppe

1 glas Santa Maria HOT tacosauce

Salt, peber og karry

Ugeforløbet

Dag 1:

Den første dag, skal man spise al den suppe man overhovedet kan. Derudover må man spise al den frugt, man overhovedet kan - undtagen bananer. Af drikkevarer må der drikkes usødet te, tranebærjuice eller vand.

Dag 2:

På kurens anden dag skal man igen spise al den suppe, man overhovedet kan få ned. På denne dag er det tilladt at spise alle de grøntsager man overhovedet kan. Dog må man ikke spise tørre bønner, ærter eller majs. Ved aftensmaden på denne dag må man få en bagt kartoffel med smør.

Dag 3:

Igen, spis så meget suppe som muligt. Derudover må man spise så mange frugter - undtagen bananer, spis lige så mange grøntsager som muligt men stadig ingen bønner og så videre.

Dag 4:

Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag. Hvis man indtil denne dag har fulgt kuren til punkt og prikke vil man have tabt 2,5 - 3,5 kg.

Dag 5:

Endelig! På denne dag må der indtages så meget som op til 3 - 400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater. Der skal drikkes ca. 2 liter vand og suppen skal spises mindst én gang på denne dag.

Dag 6:

Igen må der indtages oksekød - alt det oksekød man kan. Derudover skal man spise ligeså mange grøntsager man har lyst til. Suppen skal igen spises mindst én gang denne dag.

Dag 7:

Brune ris, usødet frugtjuice og grøntsager er stikordene til denne dag. Der må spises lige så meget man lyster og suppen skal igen spises mindst én gang.

Ifølge kuren skal man på 8. dags morgen have tabt et sted mellem 5 - 8 kg. Det lyder utroligt, men suppen synes ikke videre tiltrækkende. Skribenten satte sig for at prøve - hvis ikke andet så i al fald få smagt på suppen.
ANNONCE
Slankekure
Dom

Suppen smagte ikke direkte ubehageligt, men den var meget stærk, så det med at få drukket en masse vand, var ikke svært. I løbet af hele forløbet var der løbende kontakt med sygeplejerske, der kunne svare på eventuelle spørgsmål.

Den første dag var et rent helvede. Aldrig nogensinde havde undertegnet været mere lækkersulten! Selvfølgelig var det "store maddag" i fjernsynet den dag, så alt fik tænderne til at løbe i vand. Det gav ikke ligefrem den store lyst til at spise noget mere suppe. 2. dagen gik noget lettere, da der var udsigt til en bagt kartoffel om aftenen.

Efter de første 2 dage var det næsten det rene barnemad at gennemføre kuren, men også kun næsten! 8. dags morgen var kuren slut og det var en fornøjelse at vende tilbage til den daglige rytme med normal morgenmad igen. Efterfølgende kunne der konkluderes at kuren virkede.

Da det er in
Fedtforbrændingskuren er ikke en opfordring og derfor fratager undertegnede skribent og Aniston.dk sig alt ansvar, hvis nogen skulle komme på ideen at prøve.
ANNONCE
Del

Seneste nyt