Aniston

Skyline

Sci-fi actionfilm med en god portion uhygge.

4 ud af 6 stjerner
Skyline
Hvad sker der for en gruppe venner, når de står overfor at opleve menneskehedens sidste time?!

Det er, hvad actionfilmen "Skyline" fortæller sin version af.

Når aliens lander
Den lille gruppe venner undres, da solen en dag står op to timer for tidligt i form af et underligt lysfænomen fra himlen.

Vennerne ser til deres rædsel, at folk fra hele byen bliver trukket ud på gaden og suges op mod kæmpe rumskibe, der hænger over L.A., hvor de befinder sig.

De farlige væsner,der har valgt, at de skal sørge for menneskehedens endelig, er ikke sådan til at slippe af med, så der er ikke andet for, end at den lille gruppe venner slår igen.

Men det er lettere sagt end gjort!

Effekter af første klasse

Brødrene Strause, som også har stået bag de banebrydende effekter på storfilm som "2012", "Ironman 2" og "Avatar", har skabt denne action-packed sci-fi adventure-film, som lidt er en fornyet 2011-udgave af "Independence Day".
ANNONCE
Skyline
"Skyline" er nemlig umiddelbart en typisk actionfilm, der minder lidt om så mange andre katastrofefilm, hvor alt er fryd og gammen og så (!!) er verden lige ved at gå under ...

Men effekterne i filmen er fede og gør, at filmen er værd at se.

Bag disse står da også folkene, der var med til at lave "Avatar", så der er lidt at arbejde med på effektsiden, selvom det er en helt anden type film.

De kære aliens i filmen er ikke til at spøge med. De formår at slå folk ihjel på en temmeligt klam facon, og filmen er derfor ret uhyggelig og bestemt ikke for børn og sarte sjæle.

"Skyline" har dermed skruet en del op for uhyggen sammenlignet med mange andre film inden for genren. Og den er en smule underholdende - men ikke mere end det.

Foto: Nordisk Film A/S

"Skyline" er udkommet på dvd den 19. april 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce