Aniston

Skyd det danske vejr

Danmarks længstvarende fotokonkurrence er skudt igang, og vinderne får fede præmier.

Er du vild med at fotografere, og kunne du tænke dig at vinde en superfed ferie til Norge, eller et fotokursus og andet lir til dit kamera så er denne konkurrence sikkert noget for dig.

www.vejret.tv2.dk har startet fotokonkurrencen for 2009. Som man nok kan regne ud skal billedet være inspireret af det danske vejr månederne igennem, og i slutningen af hver måned bliver der stemt om et billede, der skal gå videre til den store finale i slutningen af året. Hovedpræmien er en rejse til Norge, citatet fra hjemmesiden:
ANNONCE
Skyd det danske vejr
"Hovedpræmien i 'Skyd det danske vejr' er naturligvis en fotogen og unik rejse. Vi har fået sammensat den ultimative drømmerejse til betagende smukke Norge. Du vil flyve fra Danmark og til Vestnorge og her starte med at opleve Fjordlandet. Senere går flyturen mod nord, hvor midnatssolen i Arktis venter. Der bliver mulighed for at se hvalerne og havørne på Lofoten. Endelig går turen går også op til toppen af Norge, Svalbard, hvor vinderen måske får chancen for at knipse en isbjørn. Vi sørger for al transport, for lokale guider og for ophold på hele den unikke drømmetur."

En af de grundlæggende aspekter i konkurrencen, er at inspirere folk til at få lyst til at tage billeder, og eventuel få en god sund interesse.

2. præmien består af et fotokursus med den ene af dommerne, Casper Tybjerg. Vinderen vil blive inviteret med til Samsø, og vil i selskab med et hold andre fotointeresserede få ny viden og uforglemmelige fotooplevelser. Der skal blandt andet fotograferes spættede sæler i åbent hav. Værdi: 6.495 kr.

3. præmien er et signeret eksemplar af samtlige fotobøger, som Casper Tybjerg har udgivet i samarbejde med fotokæden CLICK.

Personligt har jeg tænkt mig at tage kameraet og give den gas, det værste der kunne ske var at jeg ikke vandt noget, men alligevel fik en dosis frisk luft ud af det.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce