Aniston

Skriv et kærestebrev...

...og vind en rejse og en romantisk middag på Palais de Tokyo i Paris.

Hvad har støvsugere med romantik at gøre? Det ved kun Electrolux...
Skriv et kærestebrev...
Men nu kan du ikke desto mindre vinde en romantisk tur til Paris med middag på Palais de Tokyo i anledningen lanceringen af Electrolux' nye posefri støvsuger, UltraActive.

Støvsugeren UltraActive er nemlig, ifølge Electrolux, som skabt til kærlighed og er desuden lige til at forelske sig i.

Electrolux inviterer derfor alle kæresteglade skribenter til at deltage i en kærestebrevskonkurrence, hvor forfatterne til de fem bedste kærestebreve vinder intet mindre en romantisk middag for to på NOMIYA, Palais de Tokyo i byernes by Paris.

Elskelig støvsuger
Linket til kærlighed, romantisk middag og kærestebrev kommer sig af, at den nye støvsuger fra Electrolux er resultatet af en design- og ingeniørkonkurrence med temaet: Skab en elskelig støvsuger. En støvsuger, man kan forelske sig i, og som har nogle af de samme kvaliteter som ens allerkæreste.

Udgangspunktet blev en række undersøgelser, som viser, at europæerne kriterier til den eneste ene er, at han/hun skal være: Ærlig, stærk, attraktiv, slank, let at tale med, ikke-ryger, loyal, til at stole på og turde være sig selv.

Efter to års udviklingsarbejde kan Electrolux således nu stolt konstatere, at UltraActive er en støvsuger, der opfylder netop disse krav. Den er nemlig den stærke, loyale og ukomplicerede partner, som så mange af os drømmer om. Og den ryger ikke!

Vind en rejse til Paris med din elskede
UltraActive søger nu sin eneste ene.

Og for at blive den udvalgte skal du skrive et følsomt og romantisk kærestebrev. Det kan måske være en hjælp for dig at vide, at UltraActive er den positive og eventyrlystne type.

Forfatterne bag de fem mest fortryllende kærestebreve vinder en romantisk middag i Paris. Og de fem kærlighedspoeter behøver ikke at indtage middagen med en støvsuger, de er derimod velkomne til at medbringe deres elskede.

Turen til Paris inkluderer rejse, hotel og en eksklusiv middag for to på det legendariske NOMIYA på Palais de Tokyo med udsigt over Paris og Eiffeltårnet. Så fat pennen!

Sådan gør du:
- Skriv dit bedste kærestebrev til UltraActive på dansk eller engelsk og send det til: madeforlove@electrolux.com
- Sørg for at brevet er skrevet og sendt senest d. 30. september 2010
- Vær sikker på, at du og din partner begge kan rejse mellem d. 22.-24. oktober 2010
- Vent spændt på svar
- Får du JA, modtager du to flybilletter
- Bliv hentet og bragt til en eksklusiv middag på Palais de Tokyo, lørdag d. 23. oktober 2010
- Nyd en romantisk søndag i de parisiske gader
- Flyv hjem med en god portion oplevelser i bagagen

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt