Aniston

Skrab uden skum

Oplev den nye Venus Breeze, og slip din indre gudinde løs.

Gillette har skabt et produkt, som gør livet lettere for den forfængelige kvinde. Så takket være vores tids nyskabende teknologi, kan vi nu droppe barberskummen i vores kamp for glatte ben.
Skrab uden skum
Vi lever i en tid, hvor teknologien udvikles for hver dag der går. Den teknologiske udvikling påskønnes i hverdagen, da denne udvikling er med til at gøre livet lidt lettere for os alle.

Teknologi forbindes typisk med produkter der er strømkørende, og som kan købes i en elektronikforretning.

Men teknologi er mere end det. Teknologien har i den grad gjort livet nemmere for den forfængelige kvinde.

Og et af skuddene på stammen er en skraber, hvor du kan undlade skummet. For skraberens blade er indkapslet med kompakt gel, som ved påvirkning af vand giver den samme effekt, som barberskum. Det er teknologi, som os med et y-kromosom forstår os på.

Og ikke nok med at det spare os tid i badet, så sparer vi også penge.

Undertegnede har testet skraberen. Og jeg var en anelse skeptisk, da jeg blev overtalt af en Matas ekspedient til at prøve dette nye vidunder, for det lød lidt for godt til at være sandt. Men konceptet virker. Og gelen har en skøn duft og konsistens, som slår datidens barberskum af banen.

Så næste gang du skal investere i en ny skraber, så vælg den nye Gilette Venus Breeze.

For mere information om Venus Breeze kan du besøge Gillette Woman's hjemmeside, hvor de guider dig igennem deres forskellige produkter, og hvor du kan få gratis skønhedstips, så du kan stråle som den gudinde du virkelig er!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce