Aniston

Skønhedstips

Tips om negle, øjenbryn, hud...

Du kan sagtens gennemgå en skønhedskur derhjemme med ganske lidt hjælp fra en professionel. Du skal bare have lidt tålmodighed, og så skal du også lige vænne dig til det. Efter kort tid er det ikke mere nogen sag at gøre sig smuk og lækker.
Skønhedstips
Hud

Ønsker du dig en ren og pæn hud, så tag dig god tid. Du vil ikke fortryde det. Der sker ofte det, at man får bumser og tør hud i den første tid, hvor man bruger rensermidler og nye produkter i f.eks. ansigtet. Det kan tage op til 6 mdr. at få en perfekt hud.

Lad være med at blande for mange forskellige produkter med hinanden, det kan resultere i, at du ikke opnår det ønskede resultat, da "stofferne" i to forskellige produkter måske ikke passer sammen. Køb en rensemælk som passer til din hudtype og rens huden mindst en gang om dagen. Helst om aftenen.

Husk at bruge fugtighedscreme både dag og nat. Hvis du har tendens til tør hud, rynker og uren hud, skal du bruge en meget aktiv creme. Brug creme på hele kroppen efter hvert bad. Glem ikke albuer, knæ og hæl, for disse steder bliver hurtigt tørre og grimme at se på.

TIP

Har du en favoritparfume? Så sørg for, at badesæbe og kropslotion er i samme serie. Så holder duften hele dagen.
Hår

For at få et hår, der ser rent ud hele tiden, skal du undgå at vaske det hver dag. Hver 2. eller hver 3. dag er i de fleste tilfælde optimalt. Når man bruger shampoo og balsam hver dag, bliver håret tørt i længden.

TIP

Sørg for at købe nye produkter engang imellem, ca. hvert ½ år. Dine hårsækker bliver immune over for de "stoffer", der er i den shampoo du køber for at undgå f.eks. skæl, tørt hår, filtret hår, fedtet hår osv.
Øjenvipper

Hvis du gerne vil slippe for mascare der løber, skal du bruge et mærke hvor den er vandfast. Du kan også helt undgå at skulle smøre mascare på øjenvipperne hver morgen, og du kan også undgå, at det løber ned af dine kinder i regnvejr. Hos de fleste frisører og kostmetologer kan du få farvet dine øjenvipper for omkring 125 kr.

TIP

Ønsk dig et gavekort i fødselsdagsgave til en frisør, der ordner øjenvipper. Resultatet er flot og du slipper for klumpede vipper.
Øjenbryn

En frisør kan også hjælpe dig med at få flotte ens øjenbryn. Du har god tid, så prøv dig frem til hvilke linier, der passer til dit ansigt. Når du har fundet din stil, skal du vedligeholde den ved at ordne øjenbryn 2 gange om ugen.

TIP

Lær at gøre det selv. Du sparer ca. 150 - 200 kr. om måneden.
Eyeliner

Brug altid en vandfast eyeliner, så undgår du at den løber når du står i kirken og kniber en glædeståre. Du kan også få en eyeliner, som holder i helt op til 8 år. Det gøres ved en "tatovering" hos en kosmetolog, og du vil i fremtiden undgå skæve streger under øjnene, og klumper af eyeliner lige over øjenvipperne.

TIP

En "tatoveret" eyeliner er god, hvis du f.eks. er allergisk over for make-up.
Negle

Dine negle er en vigtig faktor i din forvandling. Hvis du hører til den gruppe, der bider negle skal du øve dig i, at lade være. Gnav i en gulerod i stede for. Lad neglene vokse til den ønskede længde og fil til undervejs, så du får flotte rene kanter. Smør neglerødder og overfladen med en god fed creme efter hvert bad. Når de er tørre, smører du en usynlig neglelak på. Det styrker neglene, så de ikke knækker så let.

Det kan tage lidt tid før neglene får den rigtige form, men du vil også være glad for det, når du har opnået et godt resultat.

TIP

Tænk dig om før du bruger kunstige negle. Der kommer ingen ilt under de kunstige negle, og der er stor risiko for, at få neglesvamp, som kan være svær at få bugt med.

TIP 2

Sørg for at have velplejede, og ikke kantede, tånegle, da de ellers let kan rive dine strømper, så de løber.
Parfume

Prøv dig frem til du finder en mild og holdbar parfume. Køb deodorant, sæbe og creme i samme mærke. Så holder duften længere.

TIP

Brug aldrig parfume når du tager sol og når du sover, det giver uren hud. Sprøjt aldrig parfume på dit tøj, da det kan sætte sig som pletter, der ikke kan komme af.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE