Aniston

Skønheden og Nørden

Skændsel for det kvindelige køn

I aftes havde det nye reality-program "Skønheden og Nøden" premiere, og allerede før programmet gik i luften var der lagt op til den helt store diskrimination af kvinder, og man er da heller ikke blevet skuffet her efter den første udsendelse.
Skønheden og Nørden
Det er jo nærmest fakta, at blondiner med store bryster og sytten lag makeup ikke har ret meget mere end to brikker at flytte rundt med - og det er da i den grad blevet bevist med dette program.

For at der ikke er nogle blondiner, der skal føle sig trådt på nu, så skal det da lige tilføjes, at det samme også gælder brunetter. 

Brunetter har dog den fordel, at de kan prøve at skjule deres manglende intelligens bag hårfarven, men så snart de lukker munden op, er det også afsløret.

Det er da underholdende at se trailers og teasere fra programmet - for det er da utroligt, at man for alvor - i sin egen lille osteklokke - kan tro, at hovedstaden i Grækenland hedder Kos, eller at en af de mest normale fugle i Danmark er en solsikke!

Men, hvis man som kvinde bagefter tænker over det, så er det da direkte forfærdeligt for ikke at sige pinligt, at de otte tøser stort set ikke ved, hvordan verden er skruet sammen.

Det kan godt være, at man kan komme et godt stykke vej ved hjælp af sin viden om makeup, mode og dans, men hvis man ikke engang ved, hvor Folketinget hører til, eller hvad FN's generalsekretær hedder, ja så er man da næsten tabt for altid.

Det er direkte pinligt, noget af det pigerne lukker ud - ja man sidder jo og krummer tæer, hver gang de åbner munden; og man kan kun sige, at det underbygger alle fordomme om, at kvinder, der ser godt ud, ikke har noget mellem ørerne, hvilket der heller ikke bliver lagt skjul på.

Man kan kun tage hatten af for de fyre - eller nørder, om man vil - der har sagt ja til at deltage, for det må da kræve en umådelig stor tålmodighed at skulle tilbringe mere en fem minutter sammen med de hjernedøde høns. Tanken om at skulle prøve at lære en voksen kvinde, der er dum som en dør, geografi på tredjeklasses niveau er nok til at få de fleste til at opgive på forhånd.

Men, hvorfor melder otte super intelligente fyre sig til sådan et reality-program, hvor de bliver udstillet på den her måde? Ja, det kan vist kun klassificeres som en stor gåde. Det kan være, fordi de vil have deres "fifteen minuts of fame", eller også har de gjort sig en forhåbning om, at de vil kunne score en lækker sild.

Man kan kun have ondt af de otte piger, hvis to brikker åbenbart ikke er nok til, at de kan tænke så langt som til at vide, at de bliver udstillet som uintelligente, stupide, intetsigende, overfladiske krukker.

Men fred være med dem.

De eneste grunde til, at de overhovedet deltager, er vel udsigten om præmien på de 250.000 kroner, at blive set og en forhåbning om, at de kan blive kendte.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce