Aniston

Skil dig ud fra mængden med dit negledesign

Hvis du er en af de kvinder som ynder at se på sociale medier og let falder i svime over velplejede negle, perfekte neglebånd og vild nail art, så fortvivl ikke. 
Gelénegle til hjemmebrug er nu blevet en fast del af mange kvinders skønhedsrutine.

Gelénegle er noget rigtig mange danske kvinder godt kan lide. Til forskel for, hvad mændene tror, så får vi oftest lavet negle for vores egen skyld, og det er for mange blevet en form for signatur, som vi dyrker og også gerne bruger både tid og penge på.

For flotte negle er ligesom tøj, makeup og så meget andet, et personligt udtryk for hvem DU netop er, så derfor skal det da dyrkes!

Der har aldrig været flere muligheder for inspiration end i dag, med utallige netværk online og sociale platforme, hvor kreative beauty- entusiaster frit kan dele, like og inspirere til at skabe smukke negle med lidt ekstra kant.

Er du ikke helt til de afdæmpede farver og mere klassiske negle- looks, er der masser af mulighed for at skabe dit helt eget udtryk med gelé- negle.

Læs med her, hvis du gerne vil være med på trends og unikke negle 

Måske har du allerede pinnet, gemt eller taget screenshots af negledesigns fra folk du følger online, og nu skal du så i gang med at skabe det samme negle- look.
Men hvordan gør man så lige det? Jo det er egentligt meget simpelt. Hos Neglefeber.dk er der alle verdens farver og forskellige typer gelé til at skabe nøjagtigt det udseende du har i tankerne. 

Medmindre du tidligere har fået lavet gelénegle og har helt styr på processen, så er første step at gøre dig klar på dit behov til neglene. 

Der kan være behov for at få ekstra styrke til neglene i form af en hårdere gelé eller måske ved du allerede, at du kan lide at skifte farve ofte, og så kan en hurtig Gel- polish være et godt match. 

Uanset hvad du beslutter dig for, så har webshoppen flere startpakker at vælge imellem og alle værktøjer, såsom neglefile, pensler, stempler og negle- tippe til at forstærke eller forlænge dine egne negle. 

Dertil er der på webshoppen også skabt specifikke udtryk med neglekunst, som du kan kopiere, som fx Get the look- med farvede tips med skrå kanter, og samtidigt købe de specifikke gelér og farver som er anvendt til det. 

Negletrends ændrer sig hele tiden, og kommer ofte også igen enten i traditionel form eller som en nyfortolkning. Se bare, hvordan den franske manicure har fået en genoplivning med flotte farver! 

Teknikker og produkter til at lave egne gelénegle bliver hele tiden videreudviklet og det gør det rigtig nemt at blive god til at skabe flotte resultater.

Vær altid med på moden og tag del i fællesskabet

Mange kvinder ser op til kendte og influencers som typisk får lavet deres neglekunst hos professionelle, men det betyder ikke, at du ikke kan være med på trenden. 

Det kan være rigtig sjovt at følge med i den nyeste udvikling indenfor negle- verdenen, og den er altid stærkt knyttet til modeverdenen, hvorfor du måske kan blive den, som spotter den næste negletrend. 

Som medlem af Klub Neglefeber får du mulighed for at dykke ned i mange forskellige negledesigns og finde dit særpræg og stil. 

Gruppen er hurtigt voksende og medlemmerne deler aktivt, så her er altså gode chancer for at få hjælp, hvis du støder på udfordringer med at lave neglene selv. 

Endeligt er det ikke bare dejligt at kunne forkæle sig selv og sine kære med flotte negle, men også rigtig spændende at være med i et fællesskab, hvor du kan dele dine resultater med andre, når det lykkes at kreere det nyeste negle- look. 

Skab dit eget look

Har du allerede erfaring med at lave negle og savner ny inspiration kan der være meget læring i at sætte dig ind i andre påføringsmetoder. Prøv evt en ny slags gelé eller en svær teknik, du ikke har afprøvet før. 

Med bla. Gel builder base og Gel polish og det øvrige tilbehør som kan tilkøbes, er der uendelig måder, hvorpå du kan skabe lidt kant til et outfit. 

Nogle mennesker kan bedst lide lange negle med stiletto form og andre er mere til runde. 
På samme måde gælder farvevalg og pynt, og det er dét som gør hele processen ved at lave neglene selv så attraktiv. Du kan få lige det udseende du ønsker og ikke blot hvad din negletekniker har til rådighed. 
Er du typen, som godt kan lide at være super kreativ, kan du med tiden designe dit helt specielle udtryk ved hjælp af pensler og forskellige farver. Du kan nedjustere og skrue op for udtrykket med farver, effekter med glimmer, nail art stickers eller forskellige topcoats, så du bestemmer helt din egen identitet, og hvor meget opsigt du vil skabe. 

Dit negledesign bliver præcis som du vil have det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce