Aniston

Skift a-kasse – og spar op til 7.000 kroner om året

Der er masser af ting her i livet, som det er sjovt at bruge penge på. Men et a-kasseabonnement hører bestemt ikke til i den kategori. Så tænk, hvis du kunne skifte a-kasse, stadig få den samme forsikring ved arbejdsløshed og spare en masse penge, som du så kunne bruge på lige det, du har lyst til. Der kan faktisk være helt op til 7000 kroner at spare. Om året.

Skift a-kasse – og spar op til 7.000 kroner om året

Er du medlem af en a-kasse, kan der være rigtigt mange penge at spare ved at skifte a-kasse. Måske har du en alt for dyr a-kasse i dag. Men det kan også være, at du faktisk allerede har en af de a-kasser, der er mere rimelige i pris. Det kan du alt sammen hurtigt finde ud af ved at kigge på en af de sider på internettet, som for eksempel Boligportal.dk, der tilbyder pristjek af en lang række af vores faste udgifter som a-kasse, mobilabonnement og internet.

Tjek prisen på a-kasser på Boligportals pristjek
På Boligportals side med pristjek kan du i let og overskuelig form danne dig et hurtigt overblik over priserne på de forskellige a-kasser alt efter, hvilken løsning du har brug for; med eller uden fagforening, deltid eller fuldtid osv.

Uanset hvilken a-kasse du har, vil du altid få det samme beløb udbetalt i dagpenge, hvis du skulle blive arbejdsløs og få brug for din a-kasse. Det har altså ingen betydning, om du har en billig eller en dyr a-kasse.

Forskellen på dyre og billige a-kasser handler i højere grad om, at nogle er bedre end andre til at holde deres administrationsomkostninger nede. Derudover kan der også være forskel på den type rådgivning, de tilbyder.

Find den a-kasse, du har brug for
Hvis du ved, at du gerne vil have rådgivning, sparring, tilbud om arrangementer og andet fra din a-kasse, kan det jo være ok at betale lidt mere for en a-kasse. Men hvis du omvendt ved, at du aldrig benytter dig af den slags, er det jo ærgerligt at betale for det.

Derfor handler det i høj grad om at tjekke, hvad du har brug for og så sørge for, at det stemmer overens med den a-kasseløsning, du har. Og ellers er det en god idé at skifte til en anden a-kasse. Der kan være virkelig mange penge at spare. Helt op til 7.000 kroner om året.

Til dig, der ikke er medlem af en a-kasse endnu
Er du ikke medlem af en a-kasse endnu, kan du bruge oversigten på Boligportal.dk til at tjekke priserne på de forskellige a-kasser, inden du beslutter dig. Som du kan se, kan der være mange at spare fra a-kasse til a-kasse. Og de penge kan du jo så bruge på noget, der er sjovere end a-kasser.

Du kan både skifte a-kasse og melde dig ind i en a-kasse online, når du har undersøgt priserne og bestemt dig for den, der er det bedste valg for dig. Det er både nemt og hurtigt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt