Aniston

Skandinavisk Mesterskab i filmkigning er tilbage

Og det er nu, du kan tilmelde dig konkurrencen om at være bedst til at se film.

Skandinavisk Mesterskab i filmkigning er tilbage
Er du gjort af det rette stof?

Fredag d. 16. november kl. 16.00 skydes Skandinavisk Mesterskab i Filmkigning 2012 i gang, når 18 hold á tre personer fra Danmark, Sverige og Norge dyster om, hvem der kan se film i længst tid uden at falde i søvn.

Det lyder ret enkelt. Det er det også. Men sidste år var rekorden 3 døgn, 8 timer og 55 minutter. Og DET er ikke for børn!

75.000 på højkant - og en tur til filmenes by
Det er anden gang at Skandinavisk Mesterskab i Filmkigning, som arrangeres af Hi-Fi Klubben i samarbejde med SF Film og Discovery Channel, afholdes, og i år har de deltagende hold mulighed for at vinde præmier for 75.000 kr. inklusiv en tur til Hollywood.

Discovery Channel desuden lave en dokumentarfilm om årets mesterskab – og en kendt Hollywood-stjerne (som indtil videre holdes hemmelig) vil deltage i filmen.
 
Tilmeldingsfristen er om bare 9 dage!

Filmkigning i seks danske byer
De 18 hold, der kommer til at deltage i årets dyst, placeres i hver deres demo-rum i 18 af Hi-Fi Klubbens butikker i Danmark, Sverige og Norge.

Der er tale om minibiografer med udstyr i topklasse, som sikrer deltagerne den ultimative lyd- og billedkvalitet under forløbet.

I disse rum skal deltagerne opholde sig, så længe de kan holde sig vågne og er med i mesterskabet.

Her vil deltagerne kontinuerligt få vist en perlerække af film fra SF Film, kun afbrudt af 10 minutters pause mellem hver film.

Er deltagerne ikke på plads, når næste film starter, eller falder en af deltagerne i søvn undervejs, er holdet diskvalificeret. Alle hold vil under hele mesterskabet holdene kunne følges live via webcam på Hi-Fi Klubbens hjemmeside.

Lyder det som noget for dig? Så klik dig forbi på Hi-Fi Klubbens hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig og dine venner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce