Aniston

Skal eller skal du ikke gemme billeder af din ekskæreste?

Vi giver dig et par råd til beslutningen her!

Når et forhold afsluttes, står man altid tilbage med ét (okay, sikkert flere..) spørgsmål: Hvad skal jeg gøre med alle vores minder? Her er der selvfølgelig en masse mentale minder, men især de fysiske og digitale kan medbringe et dilemma. Skal jeg fjerne ham på alle mine sociale medier? Skal jeg brænde alle de billeder af os sammen? Eller skal jeg gemme dem i tilfælde af, jeg en dag vil mindes tiden med ham? 

Der er selvfølgelig flere ting, der spiller ind. Hvor længe har I været sammen? Hvor meget betød forholdet for dig? Og måske vigtigst af alt: Hvordan endte det? 

Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele, når du lige er kommet ud af et forhold, så vi giver dig her 4 bud på, hvornår du skal, og hvornår du bestemt ikke skal gemme billederne af din ekskæreste. 

1) Hvis du forlod ham

Hvis du det var dig, der traf beslutning om at slutte forholdet, og der ikke er nogen dårlige følelser imellem jer, så er der intet galt med at gemme billederne af dig og din ekskæreste. Men det er alligevel en god idé lige at overveje, om du skal have dem stående fremme. Fjern eventuelt de fysiske billeder fra dit hjem, og er din ekskæreste på dit profilbillede på Facebook, så overvej at skifte det ud. 

2) Hvis din nye partner er lidt usikker

Det er de færreste, der synes, det er direkte behageligt at høre om ens kærestes tidligere kærester. Forestil dig så, hvis du hver aften, inden du går i seng, skal kigge ind i ekskærestens fjæs, fordi din nye kæreste har et billede af hende stående på natbordet? Ej.. dét går jo ikke! Medmindre din nye kæreste er ekstremt tolerant, så ud med dem! Din fremtid er trods alt vigtigere end din fortid. 

Og dog: Hvis de billeder betyder sindssygt meget for dig. Så meget, at du synes, de er værd at kæmpe for? Så tag en snak med din kæreste. Bare klargør, at det ikke handler om, at du stadig har følelser for din ekskæreste. Medmindre du selvfølgelig har.. men det er en helt anden snak!

3) Hvis du leder efter en ny

Billeder af din ekskæreste på sociale medier eller i dit hjem signalerer, at du ikke er interesseret i at finde en ny lige med det samme, eftersom du stadig har fokus på din eks. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvad det egentlig er, du vil. Leder du efter en ny? Ud med billederne. Er du egentlig ikke interesseret i en ny, men bare gerne vil tage det stille og roligt? Bare behold billederne. Det kan måske endda holde folk lidt på afstand.

4) Hvis du har svært ved at komme videre

Hvis du har svært ved at komme over din ekskæreste, skal alle billederne ud. Og det kan kun gå for langsomt. Hver gang du ser på et billede af ham, vil du blive mindet om jeres tid sammen, og det vil gøre det sværere for dig at komme videre. Du kan hurtigt komme til at leve i fortiden og få falske forhåbninger. Hvis du er rigtig sej, smider du dem helt ud. Hvis du alligevel har lidt svært ved det, så gem dem væk i en kasse i kælderen. Berolig dig selv med, du jo altid kan finde dem frem igen.

Om et par år.. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce