Aniston

Skal du planlægge din næste skiferie?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er du vild med at stå på ski, og har du ikke allerede planlagt og bestilt den næste skiferie? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig finde inspiration til, hvor din næste skiferie skal gå til. Der findes utrolig mange forskellige skiferiedestinationer rundt omkring i verden, men mange af os finder én destination, som vi holder fast ved og besøger hvert år. Hvis du kunne tænke dig at prøve noget andet, end du er vant til, så kan du med fordel læse med her i denne artikel. 

Tag på skiferie i Europa

Som nævnt findes der utrolig mange forskellige skiferiedestinationer rundt omkring i verden, men langt de fleste af os danskere vælger at blive i Europa, når vi skal på skiferie. Det skyldes en kombination af både økonomi og tid, for en skiferie i for eksempel USA eller Japan kan hurtigt blive meget dyr sammenlignet med en skiferie i Europa, og samtidig kræver den også, at man tager fri i længere tid. 

Det kan nemlig næsten ikke betale sig at tage på skiferie i en enkelt uge, hvis turen går til USA eller Japan. Så får man i hvert fald ikke meget skiferie for pengene. 
Selvom du vælger at holde din skiferie i Europa, så har du naturligvis også mange forskellige destinationer at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge følgende populære skiferiedestinationer: 

  • Alpe d’Huez 
  • Livigno
  • Isaberg
  • Wagrain
  • Hafjell 
  • Canazei 
  • Val Thorens 
ANNONCE

Wagrain er en populær skiferiedestinationer hos danskerne

En skiferie til Wagrain er en af danskernes mange favoritter. Det skyldes blandt andet, at det er et rigtigt godt skiområde for både store og små, øvede som begyndere, og det er dermed et populært sted for hele familien. Derudover er der en god variation af forskellige sværhedsgrader på pistene, og samtidig er der gode liftforhold, så du kan undgå de meget lange køer, der godt kan opstå i et populært skiområde. 

Wagrain er desuden en utrolig hyggelig by, der byder på masser af sjæl og charme. Der er både restauranter, after-ski og gode shoppingmuligheder, og samtidig tager det ikke lang tid at komme dertil. Transittiden er vigtig for mange, da en længere transittid betyder færre skidage, og det er de færreste interesserede i. 

I Wagrain er der desuden både mulighed for at løbe slalom og langrend, og børnene kan sendes afsted på skiskole, hvis de er nybegyndere eller bare trænger til at få finpudset teknikken. Derudover er der mulighed for at leje både ski, stave og andet udstyr i byen, og I behøver dermed ikke at slæbe jeres eget udstyr med, ligesom I heller ikke behøver at købe det inden. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce