Aniston

Skal det nordiske design have en plads i dit klædeskab?

I de sidste mange år har den nordiske stil vundet en stor plads i mange folks hjerter, og i mange folks hjem også. Det er en stil som mange har inkorporeret i deres hjem gennem møbler lavet af lyst træ og møbler med et enkelt, minimalistisk og funktionalistisk design. Dette er ikke længere en stilart, som kun hører hjemme i mange hjem, men nu også i det tøj du går i. Så hvis du elsker den nordiske æstetik og gerne vil have den i dit klædeskab også, så skal du læse med her.

Hvad er den nordiske stil og hvordan inspirerer den tøj og indretning?

Som sagt har den nordiske stil bevæget sig ind i manges hjem, og er nu også på vej ind i folks klædeskab – det begynder derfor at blive lidt af en livsstil for nogle. Men hvad karakteriserer egentlig den nordiske stil og hvordan virker det, når det kommer til tøj?
En måde at kendetegne det er ved at lade sig inspirere af det nordiske landskab, som kan virke afdæmpet, men stadig er kraftfuld. Man er inspireret af de rene linjer, naturens farver, stemning og lys.

Når det så kommer til tøj, har du muligheden for at få alle de kendetegn blandet med den nordiske “hygge, ” som fremgår af bløde tekstiler og enkelthed i ét stykke tøj.
Her kan du blive introduceret for tøj, der afspejler alt det ovenstående, men som også er inspireret af nutidens tendenser, den nordiske arkitektur og selvfølgelig landskabet.

Norse Projects - din vej til at få den nordiske æstetik inkorporeret i din tøjstil

Enhver person, som kommer fra norden kender til det skiftelige vejr, som byder på lidt af det hele. Derfor kan de fleste mennesker fra Skandinavien nok blive enige om, at tøj er noget, som skal være tidløst og funktionelt. Man har brug for tøj, som er skabt til at leve i og som kan bruges i alt slags vejr og i alle årets sæsoner – det er godt design.  

Norse Projects giver dig tøj, som er skabt med intentionen om at fjerne al unødvendig støj - præcis som man ser i naturen – og som er skabt til livet, som også afspejler det, som er vigtigt for det nordiske folk - vigtigheden af livet og lykken.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce