Aniston

Skab en stue, hvor du føler dig godt tilpas

Skab en stue, hvor du føler dig godt tilpas


Stuen er et af de meste centrale rum i hjemmet. Det er her, man hygger med kaffen, har det sjovt med gæsterne og slapper af hele søndagen med tæpper og film. Derfor er det væsentligt, at dette er et af de rum, man lægger allerflest kræfter i, når man skal indrette sit hjem. En velindrettet og afslappende stue er noget, der gør både en selv og gæsterne glade, når man træder herind. Og hvem elsker ikke at få komplimenter for sit hjem? Bliv guidet til, hvordan din stue bliver mest mulig behagelig for dig og dine gæster.

Den helt rigtige belysning
For skarpt lys giver hovedpine, for lidt lys stimulerer trætheden. Det kan være svært at finde den helt rigtige belysning til stuen, og en del har faktisk den helt forkerte belysning i deres stue, hvilket rigtig ofte har en tendens til at skabe ubehag hos dem, som befinder sig i rummet.

Stuen er et multifunktionelt rum, og derfor vil man uden tvivl både få brug for, at der er meget lys og meget lidt lys. Det er f.eks. elementært, at man ikke gider alt for meget lys, når man ligger og ser film en lørdag aften. Modsat får man brug for en del lys, når man skal sy en ny knap i bukserne.

Måden hvorpå, man sørger for, at stuen hverken har for dæmpet eller for kraftig belysning, er ved at konsultere en lampesælger. En lampesælger kan vejlede dig, så du får den helt rigtige kunstige belysning i dit hjem. Se et stort udvalg af lamper på www.lampeguru.dk og undgå for lidt lys i hjemmet. For at undgå for meget lys, er det oplagt at anskaffe gardiner eller persienner til vinduerne. Klik her. Med lamper og persienner kan du altså selv bestemme og modificere belysningen.

Afslappende elementer
Noget af det vigtigste ved en stue er, at man kan få lov til at slappe af her. Det er i dette rum, at man efter en lang og travl arbejdsdag kan få lov til at koble af. Derfor er det vigtigt, at stuen er fyldt med afslappende elementer. Afslappende elementer kan være i form af masser af puder og tæpper, bogreoler, gulvtæpper, magasinholdere mm. Vigtigst er det nok, at man har en sofa, som man for alvor kan få lov at slænge sig på.

Det er meget individuelt, hvad man betegner som afslappende elementer. Nogen synes, planter virker godt, andre udstoppede dyr, og en helt tredje skal helst have rummet så minimalistisk indrettet som muligt. Man skal gøre lige, hvad man vil, ved sin stue, bare man i sidste ende føler sig godt tilpas der.

En stil der passer til dig
Vigtigst af alt er, at du finder dig en stil, som du elsker og ikke kan få nok af. Alt for mange danskere har et hjem, hvor de ikke er tilfredse med den stil, der er gennemgående i hjemmet, og det fører ofte til, at man ikke har lyst til at være i sit eget hjem. Dette kan dog let undgås, hvis bare du indretter dit hjem efter din smag og dine behov. Nogen kan lide det tætpakket, andre skal helst have så meget luft i rummet som muligt. Uanset hvad du er til, skal du ikke holde dig tilbage. Det er dit hjem, og derfor bestemmer du indretningen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE