Aniston

Ska' vi flirte

Tag på flirte-kursus i Østrig

Ska' vi flirte
Du prøver og prøver, kæben er ved at gå af led, musklerne i øjet er ved at gå af led, og du siger altid de rigtig dumme ting, når du ikke skal. Hvis det er sådan dit flirte-liv former sig, skal du måske overveje et flirte-kursus for singler.

Det østriske hotel, Vital Edelweiss, afholder flirte-kurser for singler. Man kan kombinere kurset, eller rettere kamuflere det, med en uges ferie i alperne. Og der hvis du vil lære det helt fra bunden eller bare lidt skal have genopfrisket de rappe replikker.

Ud over at gå til "blik-med-det-ene-øje-timer", kan man få massage og andre wellness aktiviteter til at udfylde dagen. Måske kan du score en fra dit eget flirte-hold, og få et seriøst forhold, uden at røre en finger!

Flirtekurset løber af stabelen i perioden 25. september 2004 - 2. oktober 2004, og der mangler ikke noget. Du får 7 overnatninger, en "forkælelsespension", welness, spa, ansigtsbehandlinger, kropspeeling, styling, nordic walking, morgengymnastik, vandgymnastik, yoga som kombineres med fondue- og danseaftner.

Det særlige ved denne uge er jo at man er sammen med andre singler og så er der jo lejlighed til at udveksle tips, så man ikke selv falder i de samme faldgruber som andre har gjort før i tiden.

Der er en masse spændende sportslige udfordringer, der jo krydres med at man bliver helt shinet op - hvor en stylist fortæller, hvad man kan bruge.

Hotellets omgivelser er i hvert fald helt unikke til en rigtig uge med forkælelse til sig selv, så måske er det stedet, så du er klar til nye oplevelser og får lejlighed til at mærke hjertet banke igen.

Besøg Vital Edelweiss
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce